senatss KumpirsMom bende 32 ama 33 uyumluyuz ultrasonda 2 gündür tansiyon oynuyor aynı zamanda serklaj amaliyatlıyım ztn valla çok zor hele devlet dediğimiz şeyi anlamak daha zor ben özele gidiceksem o parayı ödeyeceksem neden kime siğorta parası ödüyorum o zmn buna öfkeleniyprum eşimde aynı hırs 35. Hafta öncesi devlet almıyoruz dedi inanırmısın oğlum 2 3 hafta daha dayan diye diye dolanıyorum evin içinde
KumpirsMom senatss bizimde 35 le uyumlu ve özel kaldığı gün sayısı kadar 20 bin istiyor evi arabayı satmamız lazım 30 gün kalsa ..
KumpirsMom Eslem2112 devletteyim ikinci magnezyum takıldı 24 saatlik bide şimdi sezeryan olursam bebeğimi başka hastaneye sevk edicekler ve yolda oluşabilecek komplikasyonları bizi sorumlu tutucaklarmış imzalamadık tutanağı o sebeple en azından 2 hafta daha beklemek istiyorum 2,5 kilo çünkü 2750 olursa kuvöz girmez inşallah
Eslem2112 KumpirsMom oğlum 2800 doğdu ama uine girdi cnm tansiyonum düşmüyordu korkutmal değil amacım ama evde takip et sağ salim al kucağına inşallah tam vaktinde gelir ve inşallah küveze gerek kalmaz 🙏
minismom KumpirsMom yaa cok gecmis olsun canım bi an once normale doner insallah bida tansiyonun yukselmez bebisinide vaktinde alırsın kucagına
GirlandBoy_Mom KumpirsMom çok geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻benimde dün tansiyonum 18 e çıkmıştı doktor kendin kontrol et deyip eve gönderdi yani ayrıca nst sancım 40 60 arası çıktı önemsiz dedi dün akşama doğru 14 tü yine tansiyonum ilk defa yükseldi böyle nasıl bi yol çizeceğimi bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
KumpirsMom GirlandBoy_Mom ay çok dikkat et gözlerde ışık çakması ,enseye doğru ağrı ,terleme ,sıcak basması olursa kötü oluyormuş burda sürekli bunu soruyorlar fakat yanlış mı biliyorum sancılarda 70 küsürlerle doğum olmuyor mu ? Sen 60 a kadar çıkmışsın 🥹
senatss KumpirsMom şaka gibi gerçekten hiç birine gerek duymadan sağ sağlim kucagımıza alalım ufaklıkları inşallah
yasarceyda12 KumpirsMom bu arada küvez için mi bu parayı istiyolar yeni doğan ücretsiz öyle bi ücret yok benim oğlum kaldı 10 gün kuruş ödemedik doğum ğarasından başka bizzat kardeşim ikiz doğum yaptı 2sixe yattı 20 gün kuruş ödemedi
aysgl18 Biranneikibebe idrarda protein kaçağı kaç çıktı acaba size de mi evde takip ediyorsunuz durumu kaç haftalık
Biranneikibebe aysgl18 evet bana da evde takip verdiler çünkü tansiyon dinlenince düşüyor protein 205 ti birkaç gün önce. Sizin ki kaç sizin süreciniz nasıl. Bana da hiç bir bilgi verilmedi kendim gebelik zehirlenmesiymişim ben tanımı sağdan soldan okuyunca buldum sadece 14/9 olur dinlenince düşmezse acile gel evde tansiyon takibi yap dediler o kadar. 28 haftadayım şuanda
GirlandBoy_Mom KumpirsMom boynum tutulmuş gibi ensemde ağrı var 2 gündür yani 18 i gördüm ilk defa tansiyonda ve hiç müdahale edilmedi kasılmalarım var 40 60 arası nst de sancım çıktı doktora ben kendim sordum sancım çıkmış müdahale edilmeyecek mi diye o da bu sancılar önemsiz dedi kendimizi böyle doktorlara emanet ediyoruz bide
Merve_kucuk KumpirsMom benim de tansiyonum 16/8 çıkmıştı. Nst ve tansiyon takibi yaptılar. En düşüğü 14/8 çıktı. Eve gönderdiler 1 hafta takip yap dediler. Sabah akşam ölçüyorum 14/8 çıkıyor. 37+5 oldum İdrar ve kan tahlillerim temiz çıktı. Nstde de sorun yok. Bakalım haftaya ne olacak
KumpirsMom Merve_kucuk inşallah bi sorun yaşamazsınız sizinde idrarda protein kaçağımı vardır tansiyon takibi yapıyorlar 🥹
Eslem2112 GirlandBoy_Mom cnm taniyona bişey dememişse başka bir doktora görün tek bir dpktorla kalmayın
GirlandBoy_Mom Eslem2112 öyle yapıcam canım şuan Normale dönmüş ama baş ağrım geçmedi dün sabah 18 di
GirlandBoy_Mom Eslem2112 ben istanbuldayım canım tuzla devlete gittim berbat bi hastane ilk doğumum orda oldu ama pişmanım orda yaptığıma bana yakın diye gittim dünki nst ye sen görmüştün yanlış değilsem ona önemsiz dedi
KumpirsMom GirlandBoy_Mom şaka gibi bende kartaldayım buraya gel dicem yatıramayacak seni sevk edecek oda tee karşıya veriyor
GirlandBoy_Mom Eslem2112 nst kağıdına sonlara doğru 40 60 arası sancılar vardı hatta ordaki hemşire sancın var hissediyomusun dedi kasılma şeklinde evet dedim Doktor’un yanına girdim çıktım hemşire sordu ne dedi diye önemsiz dediğini söyledim Doktor’un o da bi serum verilebilirdi en azından bu kasılmalar açılmayı sağlıyor dedi
GirlandBoy_Mom KumpirsMom evet valla kuzum insan hayatı çocuk oyuncağı gibi olmuş inan başka hastaneye bakıcam 🥲
Merve_kucuk KumpirsMom Öyle bir şey olsa derlerdi bence yada eve göndermezlerdi. Bol su tüket yürüyüş yap dedi tansiyon için doktor. Doğuma kadar yağlı tuzlu yememeye gayret edeceğim. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.