KumpirsMom ilk hastane evime yakın olan kilomdan ve riskten dolayı yetersiz ekipmanın olduğunu iddia ederek beni yatırmadı ve kapıt imzalattı saf gibi imzaladım kendi imkanımızda şehir hastanesine geldik evime neredeyse 20 km var ve zaten bu hastanede takipliyim ( zehirlenme olursa uzak diye doktor bana yakındaki hastaneye gideceksin buraya gelemezsin demişti diye evimin ordakine gittim) geldik tahlil yaptılar 3 saat normal acilde bekletildik sonra kadın doğum acile alındım aralıklarla 15 dk bir tansiyon baktılar en son 17/9 du sanırım görünce tansiyon hapı verdiler alttan ve üstten muayne yaptılar bebek iyiydi çok şükür ama ben ikacı içtikten sonra baş ağrım şiddetlendi ve terlemeye başladım acile geldiğimde hafifti bu şikayetler , arttı o şekilde hemen yatış dediler fakat yoğun bakım küvez boşluğu yokmuş bize bir önceki hastane gibi kağıt imzalatıp çıkmamızı yer olan hastane bulmamızı istediler eşim itiraz etti ambulansa sevk istedi uzatmayayım daha fazla baya koca şehir hastanesi eşime riskli gebelik perinatoloji uzmanımız hafta sonu kalmıyor mecburen gideceksiniz dedi, bir süre sonra yatak boşluğu oldu beni o hastanede yatıracaklarını fakat olası doğumda bebeği sevk etmek zorunda olduklarını söyledi bunun bebeğe zararlı olabileceği için annenin karnında gitmesinin uygun olduğunu belirttiler, fakat evimize 79 km uzaklıkta bir hastanenin uygun olduğunu oraya sevk edeceklerini söylediler araç olsa bile sabah çıktığımız yola en en en erken 2,5 saate varıyoruz ben taburcu olsam bebek kalsa süt olayı olsa götürmek nerdeyse imkansız red ettik ve kaldık kağıtta imzalamadık ama şuan genel olarak iyi doktorları bekliyoruz inşallah bunca karmaşaya gerek kalmaz o sebeple hamiş duasına ihtiyacım var 🫶🏻🤲🏻