bilgemomy asena9 erkek de pozisyon yakalayamadı mı yani erkek bebek de saklayabiliyor mu ben de 18*5 hala öğrenemedim detaylıya kaldık 😬
asena9 bilgemomy evet zaten 4 haftada bir gidiyordum 13 te göremedi 17 de gittiğimde bacak arasını gördük kesinleşti direk 🤣
asena9 bilgemomy benim oğlan çook nazlı 31. Haftadayım hala yüzünü görebilmiş değiliz her gittiğimizde ya sırtını dönüyor ya eliyle kapatıyor yüzünü🥹
Arzu_tasan bilgemomy canım ben de 18+1 oldum bugün öğrendim kaç kere denesekte göstermedi nazlı baya bugün erkek olduğunu öğrendim demekki erkeklerde nazlı olabilirmiş😅
Arzu_tasan Buseliiiiiiiii bugün 18+1 ile oğlum olacağını öğrendim baya sakladı kendini ama pes etti bu hafta🥹
bilgemomy Arzu_tasan aaa ahhahaha bende erkek hissediyorum da hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler inşallah 💖💖🥰
Minnakpopus hayirlisi06 evet oldu. İki bebeğimde erkek ilkinde piremsesler gibiydim ikincide yamuldum ne ararsan var kusma bulantı tiksinme vs
hayirlisi06 Minnakpopus demekki farklı olunca cinsiyet farklı olmuyor benimde iki kız var inslallah buda sağlıkla Salih bir erkek evlat olur amin
hayirlisi06 gevezeyazar1 gebelik belirtilerinz neler acaba örneğine kusma bulantı, ağzda acı tat, neye as etme yazabilir misiniz erkek bebek için merak ettim
Beyazem- Buseliiiiiiiii ayyy ben pazartesi günü 12+2’de öğrendim en son 7+5de kalp atışı duymuştuk 12de gidince ilk defa belirgin birşekilde gördük herşeyini elhamdulillah hemende gösterdi cinsiyetini erkek bebiş bekliyoruz yarın 13+0 olacağız🥹