hayirlisi06 Talentedmom gebelik belirtilerinz neler acaba örneğine kusma bulantı, ağzda acı tat, neye as etme yazabilir misiniz erkek bebek için merak ettim
Gizem993 Pazartesi gidicem 12 haftalık olacak ballarım dua edin sağlıklı olsun ve cinsiyeti öğreneyim ♥️
iremd-1798 Buseliiiiiiiii ilk kızımı 12 de ikinci kızımı 9 da öğrendim. Arkadaşım 11 de öğrendi diğer arkadaşım 16 da daha öğrenemedi. Doktordan, bebekten ve kişiden kişiye değişiyor 🥹
Ceydaunlu Buseliiiiiiiii merhaba ben 14.haftada öğrendim. Ama doktorum yine yanılma payı olabilir demişti.
demirrleydi_ Buseliiiiiiiii en son kontrolüm bir hafta önceydi 15 haftalıktık o zaman doktor tam belli olmuyo ama kız diye tahmin edebilirim dedi birdahaki kontrolü bekliyoruz şuan 🥰
hayirlisi06 Mavisannexl gebelik belirtilerinz neler acaba örneğine kusma bulantı, ağzda acı tat, neye as etme yazabilir misiniz erkek bebek için merak ettim
hayirlisi06 denizalismom gebelik belirtilerinz neler acaba örneğine kusma bulantı, ağzda acı tat, neye as etme yazabilir misiniz erkek bebek için merak ettim
Minnakpopus hayirlisi06 evet oldu. İki bebeğimde erkek ilkinde piremsesler gibiydim ikincide yamuldum ne ararsan var kusma bulantı tiksinme vs