Seyma63_ Edizhr ben ilk 3 ay kilo verdiğim için şuan daha güncel kiloma ulaşmadım 😁 79 ile hamile kaldım şimdi 76 yım. 71 e düşmüştüm🥲 5 kilo kadar aldım ama hiç belli etmiyo karnım bişeyler yiyince hafif beliriyo
Seyma63_ Edizhr 6 aylık hamileyim diyince kimse inanmıyo bana😁 genetikte olabilir canım annemde böyleydi çok karnı olmazdı
Edizhr Umuteymen65 2 kızım var 3. Oğlan bekliyordum ayrintilida kız olduğunu öğrendim 3. Kızım yolda Rabbimin izniyle
Umuteymen65 Benim karnım top gibi baya çıkmış iki oğlum var bu kız ama detaylı da Dr bebeğimde iki bulguya rastladı perinatolojiye gidecem bir de o var bir yanım sağlıklıdir bebeğim diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Umuteymen65 @Edizhr Allah bağışlasın kız çocuklarını ayrı seviyorum Allah bana da nasip etti sonunda ve inşallah sağlıklıdır 🥺
Parinas Edizhr Allah yardımcımız olsun valla. Bebek irileştikçe daha da baskı yapacak 🥴neyse ki sayılı gün, çabuk geçer inşallah ☺️
Kartanesi-24 Umuteymen65 maşallah kilo ve bebeğin pozisyonuna da bağlı sanırım bebeğin hareketini hissetmek , benim bebiş uzanırken falan hissettiriyor kendini ayakta iş güç yaparken unutuyorum resmen tık yok , sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🌸
Kartanesi-24 Edizhr benimde aynı şekilde canım 8-9 kilo aldım hiç kilo vermemiştim zaten , bende de miğde yanması başladı bir kaç gündür ne yesem zehir gibi icimden geliyor, kramplar kasık bacak bel ağrıları oluyor , sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🤲🏻
Eliffbaby Kartanesi-24 ben de kısır falan yedim dün içim alev alev yanıyordu resmen gaviskon ve süt sonrası biraz iyi oldum bugün yulaf kefirden devam😆
Kartanesi-24 Parinas anladım aynıymışız o zaman benim bebek te makat geliş sanırım o yüzden sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🌸
bebesever Ben tam tersi 24 saat uyuyabilirim zor tutuyorum kendimi gündelik yaşamda 😂 24. Haftaya gircem yarın. Sadece arabaya in bin , yerinden yat kalk durumlarında nefes nefes kalıyorum daralıyorum 😵 ama hamileliğimin ilk 3 ayı o kadar zordu ki kusmalı bulanmalı.. şu ana şükürler olsun 😂