Umuteymen65 Kasıklarım aşırı ağrı gece sağ sol uyuyorum iki tarafta çok uyusuyor artı kalcamla beraber kramplar kabus gibi 🤦
Mavimavi321 Umuteymen65 benimde karnım ağrıyor gece bazen regl ağrısı gibi yalancı kasılmamı ne bilmiyorum bide bacak ağrım oluyor ya daha şimdiden böyleyse gelecek haftaları düşünemiyorum 😅 ama bebeğim için hepsine değer ya minik tosbam benim💙
Kartanesi-24 Umuteymen65 merhaba bizde 24+5 günlük olduk çok şükür 🤲🏻 miğde yanması ödem baş ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı ile geçiyor benim günlerim sizlerin nasıl geçiyor, geceleri sık tuvalete çıkmıyorum ben sizlerin nasıl herkes çok sık mı çıkıyor bu haftalarda 1 kez ancak kalkıyorum ben uyuduktan sonra, birde hareket durumu nasıl sizlerin acaba çok net ve sürekli hissediyormusunuz ayakta otururken vs ben daha ayakta vs hissetmiyorum bazen otururken hissediyorum genelde de uzanırken hissediyorum 🤷🏻♀️
Edizhr Umuteymen65 24 haftaligiz Mavimavi321 Seyma63_ Kartanesi-24 Kızlar kilo durumunuz nedir benim zor geçmediği için ilk zamanlar kilo kaybı olmadı 8 kilo falan aldım ya 24 haftaligiz bizde mide yanması 2 gündür de ara ara kasik ağrısı oluyo bugün de midem fena gece hiç uyuyamadım
Parinas Kartanesi-24 bende sık kalkmıyorum tuvalete. Bebeğin kafası aşağıda olduğunda oluyor genelde o. Hareketleri de aynı hissediyorum. Ayakta hissetmiyorum hiç oturunca yatınca coşuyor ama hemen
Umuteymen65 @Kartanesi-24 merhaba 🖐️ ben düzenli bir şekilde hissediyorum bazen çok hareketli geceleri çok hareket etmez gün içinde baya hareketliyiz lavaboya bazen sık gidiyorum ama gece değil beni en çok ayaklarım zirluyor tasiyamiyorum kendimi sanki kemiklerim ağrıyor yatakta dönerken 🤦🙂
Kartanesi-24 Umuteymen65 maşallah kilo ve bebeğin pozisyonuna da bağlı sanırım bebeğin hareketini hissetmek , benim bebiş uzanırken falan hissettiriyor kendini ayakta iş güç yaparken unutuyorum resmen tık yok , sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🌸
Seyma63_ Edizhr ben ilk 3 ay kilo verdiğim için şuan daha güncel kiloma ulaşmadım 😁 79 ile hamile kaldım şimdi 76 yım. 71 e düşmüştüm🥲 5 kilo kadar aldım ama hiç belli etmiyo karnım bişeyler yiyince hafif beliriyo
Kartanesi-24 Edizhr benimde aynı şekilde canım 8-9 kilo aldım hiç kilo vermemiştim zaten , bende de miğde yanması başladı bir kaç gündür ne yesem zehir gibi icimden geliyor, kramplar kasık bacak bel ağrıları oluyor , sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🤲🏻
Parinas Umuteymen65 26+2 olduk 10 gündür kaburga ağrısı çekiyorum bebek makat geliş olduğu için 🤦onun dışında ağrı sancım yok ama şu ağrı mahvediyor beni 🥴
Edizhr Parinas kız benimde makat gelişi 24 haftaligiz ilerleyen haftalarda baklmm bizi neler bekliyor 😂🤦🏻
Kartanesi-24 Parinas anladım aynıymışız o zaman benim bebek te makat geliş sanırım o yüzden sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🌸
busenaz68 Umuteymen65 çok şükür çok rahatım hamile gibi değilim bir de 2 yaşında oğluşum var onla birlikte günler de hızlı geçiyor farkında değilim bile hamileliğin 😅❤️
Umuteymen65 @busenaz68 maşallah size inşallah sonuna kadar öyle geçer benim de oğlum iki yaşında günlerimiz geçiyor çok şükür ağrılı bir şekilde 🧿
Parinas Edizhr Allah yardımcımız olsun valla. Bebek irileştikçe daha da baskı yapacak 🥴neyse ki sayılı gün, çabuk geçer inşallah ☺️
Umuteymen65 @Edizhr benim de baya açıldı korkudan çok yiyemiyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve çok sişiyorum
Edizhr Umuteymen65 2 kızım var 3. Oğlan bekliyordum ayrintilida kız olduğunu öğrendim 3. Kızım yolda Rabbimin izniyle