3_bebelianne edabolukbasi3- Size ailenize oğlunuza alışkın değilmi cinsi ne ilk defa duydum evcil hayvan zarar versin aile bireyine
edabolukbasi3- 3_bebelianne alışkın, golden retriever cinsi ama oğlum elini ağzına mı soktu yoksa kuyruğuna yada patisine mi bastı bilmiyorum görmedik ne olduğunu bazen sevmek için yaklaşıyor oğlum bişey yapmıyor ama canını acıtmıştır muhtemelen
Nilayy95 edabolukbasi3- merhaba aşısı vs varsa merak etmeyin hiç bişey olmaz . Sokak köpeği ısırsaydı telaş yapın derdim. Ama sokaktaki köpeğinde zaten kuduz olduğu anlaşılıyor . Geçmiş olsun
edabolukbasi3- Nilayy95 yok yok babamların köpeği 10 seneyi aşkındır bu kapıda ama bende şaşkınım nasıl böyle bişey yaptı 🤷🏻♀️
Neferut edabolukbasi3- Belki oyun oynamak istemiştir ama keske böyle olmasaymış canım aşıları varmış hiç korkma hiçbir şey olmaz yavruya 🌷
benceyn edabolukbasi3- illaki olabiliyor kedi içinde köpek içinde geçerli hayvanlar sıkılmaya hiç gelmiyor çocuklarda adı üstünde çocuk sonuçta. Ama köpeğiniz çipli ve kuduz aşısı güncelse çocuğunuza kuduz aşısı yaptırmak zorunda değilsiniz aşısız hayvanlarda kuduz yapılıyor
edabolukbasi3- benceyn ay bilmiyorum doktora götürdük aslında gerek yok ama prosedür gereği yapalım dediler bizde kabul ettik
benceyn edabolukbasi3- bu arada bu işi yapan biri olarak basit ısırıktan korkmayın hiç bişeycik olmuyor ☺️ sadece o bölge hafif enfeksiyon yapabilir onuda kremlerle çözersiniz
[silindi] edabolukbasi3- köpek aşılıysa kuduz aşısı yaptırmana gerek yok diye biliyorum bu arada canım. Çok geçmiş olsun tekrardan
edabolukbasi3- Burnosunn_annesi iyi canım şu an keyfi yerinde baya korktu ama bi daha sanmıyorum yaklaşacağını köpeğe
Burnosunn_annesi edabolukbasi3- Rabbim beterinden korusun canım🤲🏻öyle ya ona korku olarak kalmasın da