Briahll Ruruu 11+2 den selamm👋🏻 bugün bebişimi görmenin mutluluğunu ve fetal dna için kan verip şimdiden çıkacak sonucun merakını yaşıyorum 😂
Asteriaa Ruruu 9+2 henuz bulantılarım çok şiddetli.. umarım azalır dayancak halim kalmadı tek umudum bir an önce hafiflemesi az da olsa yemek yiyebilmek 😖
cakirbebek Ruruu bulantılar devam 2 yasinda bir kızım daha var pazar günü doğum günü evi falan temizliyorum çok yoruldum şimdide onu uyutmaya çalışıyorum bugün pertim cikti yani pazara kadar öyle olacak😁😂
cakirbebek Ruruu tabi eşimde yardımcı oluyor sağolsun ama neticede hamileyim zor yani hepimize kolaylık versin 🥰
Emiisko 12+6 selqmm Okadar zor mide bulantilari tansiyon dusuklugu kusma halsizlik bas agrisi ile geciyo 5 haftaliken ogrenmistim ozamandan beri kusma hic gecmedi Sizin nasil geciyo
cakirbebek Emiisko yaaa ne zaman geiccek bu bulantılar benimde 5. Haftadan beri var 12+3 üm devam yani ikinci tremesterede geçtik sayılır geçsin artık
Ruruu Emiisko benim de bulantilar devam.. Neredeyse hicbir sey yiyemiyorum bayrama kadar gecmezse kimseye gitmeyi dusunmuyorum o derece 🥲
Meral_63 Ruruu ay mide bulantısı kusma olecem resmen 🥴🥴 şikayetçi değilim ama bebeğime BİSYE olur korkuyorum bi düşüğüm oldu bu ikinci gebeliğim inşallah sağ Salim kucagimza alırız inşallah
Ruruu Meral_63 amin amin. Bildigim kadariyla ilk uc ay bebek annenin tabiri caizse depolarindan besleniyor 😊 birsey olmaz yani insallah