Asl91 Aminea ben yaptırdım birinci dozu. Yani neden abartıyorlar bilmiyorum ama saniyelik bir işlem yani yetişkin insanların buna bile zor gözüyle bakmasını anlayamadım. Minnacık bebeğe bir sürü aşılar vurulacak böyle düşünmek lazım
Ysn Asl91 kimse anlik acidan koektugu için degil ilactan korktuklari icin vurdurmuyo ya da tedirgin oluyor
Minnosaile Aminea baban devlette takip eden doktor şöyle demişti ; kırsal bir memlekette yaşamıyorsun yolda doğum yapma riskin vs yok. Yaptırmak istemezsen yaptırma ama hamilelik sonrası yaptırmak durumunda kalacaksın bence hamile iken yaptır kurtul 🙂 özeldeki doktorum da yaptır demişti.
Hilalalara Aminea bende kararsız kaldım ama dün yaptırdım ilk dozu 31. Haftada yaptırdım yani ama Bebeğim gayet hareketli normalde bebek bi kaç gün hareket etmiyo fazla diyorlar ama tam tersi
Asl91 Ysn bir doktorun dediği üzerine hareket etmekten bahsetmiyorum ben, genel bir uygulama var anne ve bebek açısından gerekli olan. Birkaç hanımefendinin dediği üzerinden hareket etmektense uzman kişilerin sözlerine itibar etmeyi tercih ederim. Körü körüne hareket etmeyecek donanımdayım zaten.
Tugbax68 Doktorum bekle gunun geldiginde muane edecem ona gore soyleyecem dedi daha once iki kaybim vardi ilk haftalarda demisti zamanim geldigindede iz8ne cikmis saglikocagindaki ebede doktoruna sor dedi once vurulamadim bi turlu 22+6oldu artik çok geç sanırım
Hsrtm Depresif_polyanna kanaması Olan kişilerde iğne kanamayı daha fazla artıra biliyormuş ve bebeği kaybetme söz konusu ola bilir o yüzden doktorumun ve sağlık ocağında ebenin önerisiyle vurdurmadım
Polo Aminea ya vurdurmama nedir :/ Neyin kafasıdır ? Kendi sağlığın bebeğin sağlığı.. tr burası. Bişe olur , o aşı seni korur. Lütfen hem kendi aşılarınızı olun hemde bu kararsızlıkla bebeğe aşılarını vurdurtmayanlardanda olmayın
eminesbr Aminea canım bende 20 haftalık hamileyim ilk dozu 13 şubatta vurdurdum diğer doz 13 martta ve doktorumada danıştım kesinlikle vurdurmam gerektiğini sonrasında sıkıntı yaşamayalım dedi tedbir almak önemli 2 gün kolum biraz ağrı yaptı o kadar
Bebekbekliyorum Bende dün 1. Dozu vurdurdum. 1 ay sonra da 2. Dozumu vurduracagim. Ignesini hic hissetmedim. Agrisi yeni basladi. Ama felaket bi agri yani. Hic kipirdatamiyorum. 2. Gun gecer diyorlar. Bakalım yarını bekliyorum inşallah geçer.