gevezeyazar1 Aminea bende vurdurdum biraz bi kaç gün zor oluyo ama içimde kalmasın diye yaptırdım doktorumda önermişti zaten
Roseninmelekleri Aminea bende iki doz vuruldum hatta doğum sonrası 3 cü dozda vurulcam asiyi tamamlayacagim önemli sonuçta doğuma gircez nolur nolmaz sonuçta 💁♀️
Lavinia1924 Bence vurdurmalisin bisey kaybetmezsin ben ilk dozu 1.5 hafta önce vuruldum diğeri de mart 12 de
Aminea Lavinia1924 benim de dün vurulmam lazımdı tamamen unutmuşum bazıları önermiyor bazıları yaptırıyor
Mz93 Vurulmamak olur mu bu önemli doğum sırasında olsun gebelikte olsun tetanoz toksini sinirleri tutan bi enfeksiyon riske atmayın... önceden koruma lazım hem gebelik için hemde bebk için..
irem50287 Aminea saglıgın icin vurun bnce cnm hic düsünmedim bnde 2 dozunuda vurdurdum dogumdan sonrada devam edicem ignelerime doktorumda önerdi sezeryan fln olursan korur seni dedi
bicirinannesi Kaçıncı haftada vuruluyor bu aşı acaba ? Şuan 14+2 yiz 6 Mart’ta çağırdı sağlık ocağı ama erken değil mi ?
Meryem59 Bn ilk dozu vurdurduğumda bebeğin hareketlerinde azalma hissettim 2. Dozu o yüzden vurdurmadım doktoruma sorup oda sorun yok dedi vurulmak istemiyorsan doktorunla paylaşabilirsin 😊
MasaaL Aminea Ben ilk 3 ay düşük riski yaşadım o yüzden vurulmadım. Düşük riski yaşayanların vurulmaması gerekiyormuş, Dünya Sağlık Örgüt’ü de bu şekilde açıklıyor
Mehtapsato Vurdursan iyi olur dogumda sana ve bebegine zarar gelmemesi icin olaki allah kurusun pasli kuflu bisey olur korunmak icin ben vurdurdum 3 hamileligim de de vurdurdum
Eelif82 Aminea erken Doğum riskim olduğu İçin dr önermedi... o yüzden de vurulmadım sağlık ocağında ki dr uma da danıştım o da dr umu dinlememi tavsiye etti