gayesblog 2.yi düşündüğümden değil ama ilk çocuk ensesinden saç şekline göre hurafe vardı neydi o merak ediyorum 😅
012908- gayesblog hatirladigım kadariyla v şekliyse sac ikinci kiz ama düzse erkekti gelecek bebek öyle derlerdi😅
Ardennnnn gayesblog bende tuttu😄 eğer ilk çocuğunun saçlarının arkası düz geliyosa enze saçı kız - ama eğer sivri geliyosa erkek derlermiş😂. Benim oğlumun düz ve kızım olcak insAllah 🥰
melikeyimmmmm 012908- dalgalı olunca nası oluyormuş😂 orta kısmı birqz aşağıda kenarlar biraz daha yukarıda kızımınki 😂 hamileyim şimdi cinsiyeti bilmiyoruz henğz bu hurafeye göre nasıl oluyor şimdi 😂😂
012908- melikeyimmmmm kız oluyor 😅hurafeye göre hayirlisi olsun rabbim saglikla gönlüne göre versin 😊
Ardennnnn melikeyimmmmm benim bildiğim kadariyla erkek olması lazım😂 benim oğlumun düzdu kız demek oluyo ve benim kız ikinicim🥰
melikeyimmmmm 012908- 😂😂 amin inşallah canım birde ayıptır söylemesi idrar rengine göre oluyormuş onu biliyormunuz 😂😂
gayesblog QueenBahar_ ya v dediğiniz tam ne oluyor 😅 böyle ortada hafif birleşik uzunlamasına saç var o mu
012908- keyfimin-kahyasi-misin valla bazilari tutmiyor degil 😅bende tuttu mesela ilk kizim v ikinci de kız simdi ikincide düz sacı ama şuanlik 3.düşünmuyorum bide şey var burun kemiginde yesil damar olursa erkek olurmuş yoksa kiz oda bende tuttu 1.de yok ikinicde var 🤣😅
gayesblog Ardennnnn bak şimdi tam tersi yorum geldi hangisi doğru acaba hahaha 😅 düz olunca kız diyorsunuz teşekkürler 😙😙💝