Cacaege Annebebek000 banada mesaj gelmedi canım programdan aynı şey yazıyor siteden de devam ediyor yazıyor
Cacaege Annebebek000 programdan bakınca 2025 li oğlum için henüz ödeme kaydı oluşmamıştır yazıyor büyük oğlum için baktığımda uygun bir kayıt bulunamamıştır yazıyor demekki hala işlem aşamasında
Annebebek000 Cacaege evet bende de ilk once kayit bulunamadi yaziyordu 2 3 gundur odeme kaydi henuz olusmadi yaziyor
Cacaege Annebebek000 10 mayısta doğum yapan birine liste görünmüş mesaj gelmiş 27 sinde yatacakmış bende hala bişey yok sizde var mı bir gelişme
BraAkayBulut Cacaege bende 5 Mayıs’ta dogum yaptım liste görünüyor iki gündür 27 sinde yatacagi yaziyor
Annebebek000 Cacaege hayir dbene hala bir gelisme yok E devlette talep durumu onaylandi yaziyor bugun gittim bankaya sordum yatmamis
Cacaege BraAkayBulut bende neden yazmıyor acaba pazartesi 144 ü arayacağım tekrar başvuru yapmaya çalıştım aktif bir başvurunuz bulunmaktadır yazdı başvurmadı
Annebebek000 BraAkayBulut e devlette onaylandi yaziyor ilkogretmenim uygulamasnida odeme kaydi henuz olusmadi yaziyorr alamadim hala parayi Bugun gittim bankaya da sordum
Cacaege Annebebek000 aynı durumdayız 144 ü aradım 27 Haziran itibariyle herkesin ödeme listesi oluşturuluyor dedi konuştuğum kişi