Benimennembirmelek Denizz43 tşk ederim valla gittim kendime güzel bir sehpa aldım 😂😂 bundan sonra 1500 yatacak ztn o da bebişlerle bana dondurma parası 😂
BraAkayBulut Merhaba, acaba doğum yardımıni alabildiniz mi son durum nedir bende Mayıs’ta doğum yaptım da yattı mı bilmiyorum @Annebebek000
Mrvsmt2502 bordosiyah mesaj gelmediği halde yattığı oluyor mu acaba nisanda doğum yaptım bana mesaj gelmedi hâlâ
bordosiyah Mrvsmt2502 yatmıştır sizin mayıs anneleri sanırım bayrama dan sonraya kaldı. Ama yarın öğlene kadar açık banka. Tel no güncellese sistemde atm kartsız işlemler den de alabilirsiniz
Cacaege Annebebek000 benimde 30 Nisan doğum, 7 Mayıs başvuru yaptım hala ödeme listesi görünmüyor e devlette devam ediyor yazıyor belki ay sonuna doğru yatabilir, burdan15 nisanda doğum yapan birisi 28 mayısta almıştı 1 aylık
Annebebek000 Cacaege mayisda dogum yapan bir arkadas almis dun Postlarda gordumm Mesaj gitmeyenlere de dun sms gonderiliyorduu bende beklemedeyim
BraAkayBulut Annebebek000 alırsanız haber verir misiniz ben bu ara bankaya ugrayabilecek durumda değilim çok yakın değil yatınca gitmek istiyorum o sebeple.. belki bizimkiler de yatmıştır
Cacaege Annebebek000 banada mesaj gelmedi canım programdan aynı şey yazıyor siteden de devam ediyor yazıyor