Findk9227 Acaralp ay maşallah ne güzel valla ben oğluma 20 kilo almıştım bakalım bunda nasıl olacak inşallah en fazla 15 olur 😁
Findk9227 Denizemir işte bende 3.5 kg almışım normal galiba ama oğlumda ilk 5 ay hiç almamıştım o yüzden tuhafima gitti
Findk9227 Denizemir işte bende 3.5 kg almışım normal galiba ama oğlumda ilk 5 ay hiç almamıştım o yüzden tuhafima gitti
SerSel Findk9227 Evet gebeliğim sayesinde 50 li kiloları gördüm çok şükür 😃31 yaşındayım hep 45-49 arasındaydı kilom 😃🙈
SerSel Findk9227 Evet canım maalesef metabolizma gebeliğimde bile çok yavaş aldım kiloyu ki 3 haftadır yarım kilo almışım😃Neyse sağlığımız yerinde olsun inşallah 🙏☺️
Ozqeeeee Findk9227 yo bnce hicde kotu durmaz canm kisa boylu olunca fena ama bebisler icin deger gerci ya 😊
Sidelya Findk9227 4 5 kilo alarak bitirsem keşke hamileliği diye dua ediyorum ama bence zor bulantım geçince hemen yemeye başlıyorum 😬
Findk9227 Gulsen1989 inşallah veririz canım boyum 1.70 ama yine de canım sıkıldı daha ilk haftalarda 3.5 kg alınca 🙄🤔
Findk9227 Hilalysr ben Istahsizim yaa inan günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği o da kahvaltıyı zorla yiyorum acıkıyorum ama canım hiç vi şey istemiyor 🙄
Fulisko Findk9227 ilk başlarda çok takıyordum da doktoruma danıştım çok almamışsın kendini üzüp sıkma dedi sağolsun
Findk9227 Ozgle benimde başlarda bulaniyordu ama hiç yediğimi çıkarmadım ve 12 hafta olduktan sonra geçti bulantilar da