Hazalert Tugce_34 üzülmeyin beren ismi de çoook güzel. Beren isimli çocuklar çevremde çok akıllı sakin çocuklar oluyor, Allah uzun ömür versin isim dediğiniz nedir ki :)
Tugcender Tugce_34 ay bende cok şaştım eşime diyorum hatta biri var o da tuğçe oğlu göktuğ kıza da gökçe koyabilirmiş diye baya şaşırdı 🤭
Tugce_34 Tugcender sevindim canım en azından senin Gökçe ismini koymanda olumsuz bir engel yok ismiyle yaşasın inşallah 🙏🏻😊
Neferut Tugce_34 Gökçe de cookk güzel bir isim oğlunuzun ismiyle de uyumlu olur, bana beren yapısal olarak daha naif geliyor sadece. Yoksa Gökçe de gerçekten çok güzel bir isim hangisini koyarsanız koyun fark etmez ikiside güzel adıyla yaşasın inşallah
Gonca53 Kızımın ismi diye söylemiyorum Gökçe kızları güzel ve akıllı oluyor 😀 öğretmenim bu arada Gökçe isimli öğrencilerimde öyleydi
Petunyaela Tugce_34 benimde hayalim GÖKÇEN 🤍🕊️🪽 inşallah bir bebeğimiz olursa eşimle birlikte bu ismi düşünüyoruz🥰
Valeriaa Tugce_34 ben isim koyarken bana başka birini hatırlatmamasına özen gösteriyorum o yüzden beren diyorum 🥰
Kitapkolik660_ Tugce_34 kızımın adı gökçe 🌸 eski ama hiçbir zaman eskimeyen bi isim bence gökçe olsun
ogretmenanne3543 Tugce_34 ailede bir tane aynı isimden olsun derseniz Gökçe yerine Gökçen verebilirsiniz. Ama ben Bereni daha çok beğeniyorum hatta bayramdan sonra doğumum var kızıma Beren ismini vereceğim nasipse
Gonca53 Hareketli demeyelim çok hareketli daha uygun olur enerjisi hiç bitmez spora aşırı yatkın zeki çevik ve en önemlisi çok tatlı oluyorlar 😀