anneoluyorumm13 Bidunya ilk gebeliğim bilerek yaptığım bir şey yok ama her sabah biz muz yedim hiç aksatmadan omega3lü multivitamin kullanıyorum 4. Aydan beri acaba omu etkiledi diye düşünüyorum
defnevedoruk --Edanur- yumurta hiç yiyemiyordum her sabah yumurta yemeye başladım bide peynir🙈 onun dışında bu ara çok karpuz yiyorum bide iştahım hiç yoktu biraz açıldı o yüzden hızlı almaya başladı bence 🥰
Htc4345 Zeyno1934 maşallah bebeşinize ya bnde 27+6da gitmiştik o zaman 1100 civari demişti iyi demişti ama aklımda şüphe kalmıştı zayıf mi acaba benim ki şimdi 😀😀
Zeyno1934 Htc4345 Doktor benimkine iri bebek dedi 2 hafta da önden gidiyo her bebek bi olacak diye bi kural yok canım sıkma canını normal dediyse normaldir 😊
Pamiramsi 28+1’de 1350 gramdı boyu da 38cm’di 😅 şuan 30+1’iz ve kontrole daha 2 hafta var sonlara yaklaştıkça gün geçmiyor ☹️
Htc4345 Zeyno1934 sağlıklı olsunlar da inşallah gecemiz gündüzümuz onlar hep iyi olsunlar diye allah tüm annelere yardım etsin anne olmak isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins
sahra4707 15 gün önce 28+4’te gittim en son 1650 gram 41cm’di. Doktor 2 hafta önden gittiğini 30+5’le uyumlu olduğunu söylemişti. Şuan kendi takvimime göre 30+4 olduk