Rosegul Merhaba kızlar. Solgar’ın folik asitinin folat formunu kullandım ve bitti. Başka önerdiğiniz, kullanıp memnun kaldığınız bir folik asit markası var mı?
babymom2026 Rosegul ben diafol kullanıyorum doktor önerdi özelde ki ama devletteki doktor başka önerdi şu an bunu kullanıyorum ama 🙏
rbssss babymom2026 ilacın üzerinde kahverengimsi lekeler var sizinkide böyle mi acaba tereddüt ettim bozuk mu diye
Rosegul Busranur_mnts bende memnunum canım ama başka markalar kullanıp faydası gören var mı diye merak ettim. 3 kutu bitirdim solgardan memnunum ama şimdi venatura falan almayı düşünüyorum OMEGA 3ü çok iyi çünkü
Nurbesteee Rosegul özel hastaneye gitmiştim diofol önerdi bana memnun kaldım hamilelikten önce kullandım zaten sonrasında da ilk 3 ay devam ettim kullanmaya
mor_menekse1 Rosegul folactive kulaniyorum bnde 90 tabletlik bir 30lu tabletim tek kaldı 2 ay duznli içtim çok memnunum tafsiye ederim 🙂
Blueeberryy Henuz hamile degilsin dimi arastirirsan inositol yumurta kalitesini arttici ozelligi var icinde folic asitte var zaten bu tarzda bisey kullanirsan daha faydali olur doktoruna da danisabilirsin