07-humeyra beydossss ay cok sevindim ya aydinlattigin icin bir suru sey diyen oldu simdi alan birinden duymak iyi geldi
kardelenimm beydossss hııı geçmişe dönükte hesaplanmış demek ki süper bu çok sevindim ☺️ burda o kadar çok konuşuldu ki sizin bu postunuz yüreğimize su serpti 😂
beydossss Hnfcls toplu yattı canım ocak ayından itibaren ödeme yapmadıkları ayları yatırdılar 4 aylık
Selin3434 beydossss güle güle harca çok sevindim benimde 3. Bebeğim olacak onceki çocukların yaş şartı falan var diyplar en büyüğü 5 yasında olacak diyolar öyle bişry var mı
beydossss Umrnasln bankadan çektim canım Halkbank vezneden veriyorlar ATMler vermiyor haberiniz olsun
NurAyse_nur beydossss anlayamadim ne yardimi hamilelik mi yoksa dogum sonrasi yardim mi? 2016 ve 2020 dogumlu cocuklarim icin alabiliyor muyum tam olarak anlayamadim yazabilir misiniz
NurAyse_nur beydossss tamam 2025 yili icerisinde dogan bebeklere 1. Bebekte tek seferde 5 bin verilmiyor mu sizin aldiginiz yardim hamilelikte birlikte mi yoksa ocak ayinda dogum yaptiniz o aydan bu aya daha yeni mi yatti
48sibel beydossss bugün ay 28i idi ya o zaman her ayın 28inde mi yatar ki para bide mayıs ile haziranı birlikte yatiracaklar galiba demi