Nesli006 Minikball toplu alamaz temmuzdan sonra her ay şeklinde alır. Arkadsn çocuğu Ocak dogumlu olduğu için toplu almış.
2424aa beydossss ben 2. Çocuğumu 2025 te digruacagim 1 ay sonra Allah’ın izniyle ne kadar alacağım 1500 mu tek seferlik 5 bin mi
Faziletsolak beydossss diğer çocuklarınızın yaşı kaç acaba 3. Çocuk 5 yaşına gelene kadar alınıyor değil mi
Benimennembirmelek beydossss başvuruyu ne zmn yapmıştın ben 9 mayıs’ta yaptım toplu yatar mı Şubat’ta doğum yaptım
beydossss Minikball onu hiç bilmiyorum canım ya bundan sonra doğum yapacak olanlara toplu yatar mı bilmem
Gozdeeb 1Ali yaaa oylemiii. Biri burda bununla ilgili post acmisti. 2025 once dogan cocuklar sayilmiyormus. 2025 den sonra 3 cocuk yaparsan 5bin veriyormuslar diye. Hatta baya yorum yazanlar olduu. Demekki oyle degilmis
beydossss Gozdeeb hayır canım o yalan toplam çocuk sayısına göre veriyorlar tek şart son çocuğun 2025 sonrası doğması
07-humeyra beydossss beydossss 3. Cocgunuz degilmi ocakta dogdu bende temmuzda dogum yapicam 3. Cocgumj her alinicak yani
kardelenimm beydossss merhaba güle güle harcayın 2025 doğumlu olan çocuğunuz hangi ay da doğdu acaba 🌸