Ebru_ebru Bebeğinize ne zaman emzik verdiniz ? 26 günlük bebeğim emzik verince susuyor erken mi verdim acaba emziği yanlış mı yaptım ? 🤔
Daisyy000 Ebru_ebru Hayır erken falan değil. Öncekinde vermedim ,beni emzik olarak kullandı ve o dönem feci yıprandım, tuvalete dahi giremedim. Şimdi 2.ye hamileyim 1-2 haftalikken hemen vereceğim. Yengem doğduğu gün verdi
rumisam Ebru_ebru ben doğduğu gün verdim emmesi tuttmadi sonra defalarca verdim tutmadı tutuyorsa ver kolaylık olur
Guzelanne56 Ebru_ebru ben hemen verdım 1-2 ay tuttu sımdı tutmuyor bıberon altında uyuyor 1.5 saat onu beslemekle uğraşıyorum bugün 40 dk da 10 cc ıctı delı oldum hemen ver rahatlarsın
Ebru_ebru Daisyy000 Teşekkür ederim emziği çekiyor eşimde diyor aç bebek seni emmeyi bırakır felan ilk bebeğim hiç bilmiyorum böyle bir sorun yaşamam inşallah 🙏
Mommce Ebru_ebru bir haftalıkken emzik verdim canım ama sürekli ağzında durmadı uyurken çıkardım ya da gün içinde çok aşırı mizmizlandiginda verdim ve emmeyi falan bırakmadı hiç bir sorun olmaz. Tutuyorsa emziği ver bence kurtarıcı oluyor sakinleştiriyor bebişleri
zynpknt Ebru_ebru uykuya geçişlerde veriyorum çünkü hep memede uyumak istiyor ve bazen 4-5 saat uyumuyor karnı tokken ağzında bişey istiyor o zamanlar veriyorum zaten açken tutmuyor süt gelmeyince ağlıyor atıyor
[silindi] Ebru_ebru emzik memeyi bıraktırmaz karnını doyuran(biberon)memeyi birakmaya sebep olabilir ben 2.ayda biberonla sagdigim sütü veriyordum memeyi reddetti
Daisyy000 Ebru_ebru Bugün bizde denedik tuttu ama emince dedim emmeyi bırakır felan diye korktum Onlar o kadar akıllı ki🥰İçinden süt gelmediğini biliyor anlıyor. Memeyi bırakmaz🌸
Ebru_ebru [silindi] Biberon vermiyorum sadece dışarıda işim olduğunda sağım yapıp veririm diye düşündüm
sevaldqn1 Ebru_ebru ilk kızımda 1 haftalıktı ve iyiki verdim bunda da dogar dogmaz vermeyi düşünüyorum benim düşüncem bu yönde emzik tamamen kurtarıcı 🥹
Almirolie Ebru_ebru ben 3. Ayından beri sadece uykuda veriyorum emziği uyanınca elime koyuyor ağzından çıkarıp 🥹🧿♥️