MadameTussauds Alya05 O hamileler secilmis insanlar bence mesela benim annem ben bir kere midemin bulandigini bilmem diyor bana dedim anne git ötede at havani gebermisin zaten 😂😂😂
MadameTussauds Zananur Yaa ben oglumda karnim iyice büyüdügünde bel agrisi disinda bi zorlanma yasamadim ama ilk zamanlar aman Yarabbi dedim bu nee geberdimm resmen o yüzden o karnim büyüdügündeki halleri özlüyorum 😄😄
Zananur MadameTussauds evet ilk zamanlar çok zor oluyor adapte olamıyorsun gibi gelsede güzel bir duygu rabbim isteyen ve hakkeden bütün bacilarima nasip etsin amin 🥰
MadameTussauds minikkurabiyelerinannesi Suan iyi ama demi ikiside Allahim bagislasin 🥰 Zor bacim valla zor arka arkaya 5-6 doguranlara bence bi madalya takmasi lazim 😂😂😂
busra__20022025 MadameTussauds bende öyle düşünüyorum en azından aklı biraz ermeli yoksa çok zor hem kıskanıyor hele seni anlamıyor Allah küçük çocuğu olan hamile annelere yardım etsin çok zor ☺️
rummglmz MadameTussauds asla ya. Hamileliği pozitif anlatan kişilere hayranım. Evet içimde onu hissetmek onunla bir bedende olmak çook güzel. Ama neredeyse 7 aylık olacağım ayılıp bayılmadığım bir haftam yok benim için çook zor geçiyor