MadameTussauds ikibebelianne-M Büyük konusma kiz büyük konusanlarin (bende dahil) ebemizin örekesini gördük 😂😂😂
ikibebelianne-M MadameTussauds ayy büyük konuşmayayım allah olmayanlara cok isteyenlere versin insallah ben 2.bebemi dogurucam biz oglum var kizimda yolda dahada olmasin yani bu devirde cok zor 😱
Busra2013 MadameTussauds hahaha benimki zaten sezeryan ameliyata baglicm valla😂😂ikiside kiz oglan olaaniyi olurduda neyse gerek yok 😂😂
sevaldqn1 MadameTussauds asla asla asla şu aralar uyku 0 bende uyuyamıyorum resmen yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum aglıycam gene of
sevaldqn1 Busra2013 ben çok net tovbelemiştim 10 aylikken allah al sana tövbe diyip cocuk verdi bacim sus
Htcilbay MadameTussauds evet inşallah Rabbım sağlıkla dogmalarini nasip edip kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲 Rabbım bütün isteyenlerede nasip etsin inşallah
busra__20022025 MadameTussauds aynen öyle ya bir de ben tekim düşünüyorum da bir arkadaşım 2 yaşında oğlu varken tekrar hamile kalmıştı nasıl baş etti kadın aklım almıyor ben iflas bayraklarını çekerdim 😅
MadameTussauds busra__20022025 Cok kücükmüs gercekten yaa valla ben cesaret edemedim oglum 5 yasinda girdi anca cesaretimi topladim 😂😂
anneoluyorumm13 MadameTussauds geçen gün Allah’a dua ediyordum sen ol dersen olur şu hamileliği 9 aydan 5aya düşürsen Allahım sen istersen olur diye dualarda bulundum 😁😁 bu soruya cevabım çok belli bence
Alya05 MadameTussauds tabi bazıların gebeliği çok iyi geçiyor bulantı kusma yok halsizlik yok bizimki Cemre düşse bulantımız başlıyor 😃😄😄😄😄
MadameTussauds Alya05 O hamileler secilmis insanlar bence mesela benim annem ben bir kere midemin bulandigini bilmem diyor bana dedim anne git ötede at havani gebermisin zaten 😂😂😂
Zananur MadameTussauds genel olarak hamile kalmak büyük bir nimet bence acayip güzel birşey olsa da belli bir noktadan sonra yeteer diyesi geliyor insanın🥰belki de bu kadar zor geçtiği içindir bilemedim bacikolar🥴
MadameTussauds Zananur Yaa ben oglumda karnim iyice büyüdügünde bel agrisi disinda bi zorlanma yasamadim ama ilk zamanlar aman Yarabbi dedim bu nee geberdimm resmen o yüzden o karnim büyüdügündeki halleri özlüyorum 😄😄
minikkurabiyelerinannesi MadameTussauds Hayır 🤦🏼♀️ özgürce hareket edememek , her istediğimi yiyip içememek ve her beğendiğimi giyememek çok kötü 😂😂 ayrıca hamileliğim çok zor geçiyor 9 ay zor dayanıyorum ( 2 hamilelik geçirirdim ) birinde dayanamadım erken doğum oldu 🥲🙈
MadameTussauds minikkurabiyelerinannesi Suan iyi ama demi ikiside Allahim bagislasin 🥰 Zor bacim valla zor arka arkaya 5-6 doguranlara bence bi madalya takmasi lazim 😂😂😂
Imasleeper MadameTussauds aslaaaaa hatta geçen anneme şu hamileliğe bi çözüm bulamadılar ya 4-5 aya düşürseler keşke demiştim annem dondu kaldı snjsksmdmd
busra__20022025 MadameTussauds bende öyle düşünüyorum en azından aklı biraz ermeli yoksa çok zor hem kıskanıyor hele seni anlamıyor Allah küçük çocuğu olan hamile annelere yardım etsin çok zor ☺️