Sevilla Ananim gebelik şekeri olan gebede su fazlalığı çıkıyor mu acaba 39 haftalık oldum bugün doktor suyun fazla dedi
Gulcan_15 Sevilla benimde seker çıkmadı suyun sınırın üstünde dedi makarna, ekmek ,şekerli şeyler yeme dedi
Kvsr46kvsr Sevilla şeker çıkmadı ama suyumda fazla bebekte çok ilerde. Şeker olmadığı halde diyete başladım 🤷🏼♀️
Sevilla Gulcan_15 bana da herşeyden olabilir bebeğin beyinsel fonksiyonları, yutma ve sindirim gibi şeyleri söyledi stres oldum ha tabi normalde olabilir dedi takip edelim dedi dengeli beslen dedi
Talentedmom Berrakk39999 bana doktorum demedi hamur işi yeme beta ekmek yeme dedi bir de tatlılar meyveler kuru meyveleri tüketme dedi
Gulcan_15 Sevilla detaylı ultrason yaptırdın mı bende bir sıkıntı çıkmamıştı bebekle alakalı. Karbonhidrat sanırım vücutta su tutuyormuş o yüzden de olabilir
Sevilla Gulcan_15 yok bugün yaptırmadım ama 20 haftalıkken yaptırmıştım 39 haftalığım galiba doktorum gerek görmedi. Takip edeceğiz dedi
Talentedmom Ananim 2 canlısın bir de nasıl doyacaksın zor yulaf tüket istersen ben de şaşırdım ne yiyeceğimi
Aselyusra QueenMommy bulgur çorba ve karpuz yasak ama 😁 karpuz kavun incir ve üzümün tadına bile bakamazsın dedi. Çorba günde en fazla 1 kepçe mercimek çorbası asla yok dedi. İçinde tane olan pirinç şehriye gibi çorba da asla dedi. Bulgur da günde 3 yk 😁
Annebus Aselyusra yok artık ne yesin bu gebelerrr 🥹 diyetisyenim öyle bi yasak koymadı çok şükür sorun da olmadı şu zamana kadar
Kvsr46kvsr Aselyusra bana serbest bulgur istediğin kadar ye dedi, her diyetsyen farklı bişe mi diyo ya. Bunlarda tuhaf heralde 😅
QueenMommy Aselyusra bulgur yasak değil karpuzda eşimle cocugum yiyor ben 1yada 2 tane corba niye yasakmıs benm diyet listemde var ne alaka kız 😂
Nursemom90 Bende de var gebelik şekeri artık ne yiyeceğimi şaşırdım canım yemek yemek bile istemiyor resmen
Gmry Kvsr46kvsr benim öğle ve akşam yemeğimde 8kaşık bulgur var🙈 şekerimi yükseltmediği için bana da serbest herkeste farklı seyrediyor bu şeker malesef
Aselyusra Kvsr46kvsr oha çok iyi bulgur serbestse herşey serbest mantıken bulgurdan neler yapılır 😁 ama bana yasak bugün Kinoa kısır yedim bana Kinoa da karbonhidrat dedi 😬
Kvsr46kvsr Gmry bide o yasaklansaydı ne yiyecektik acaba , çok zor böyle idare etmek . Allah yardımcımız olsun