minikkkk_patatessss Deletedmom_808 az kaldı ama benim bebiş biraz kilo olarak zayıf kalmış kilo aldırmam lazım tavsiyelere açığım
Merve_kucuk minikkkk_patatessss Aynen valla. Bakalım kim önce doğuracak 😌😅 bide çarşamba günü alttan muayene oldum ben. Tetikler mi bilmiyorum şuan adet sancısı dışında bir ağrım sızım yok.
minikkkk_patatessss Merve_kucuk ben daha Altan muane olmadım özel hastanemi devletmi birde nstde sancın gözüküyor mu
Merve_kucuk minikkkk_patatessss Devlete gidiyorum. Nst normal çıktı ama tansiyonum yüksek çıkınca doktor alttan baktı. Artık doğurmanı istiyorum haftan da iyi dedi. 1 hafta tansiyon takibi yap dedi. Çarşamba günü tekrardan gideceğim.
minikkkk_patatessss Merve_kucuk benim de 30+4 ten beri tansiyon problemim var ama ilaç vs birde dikkat etmeye çalışıyorum tuza şekere şuanlık çok büyük bir problem olmadı sadece olur diye endişe edebiliyor insan
Btl_akkurr 5_erkek_annesi sağlıkla kucağınıza alın tüm anneler banada dua edin bende 30 hafta 68 gün kaldı sezeryan olucam bende 3.
Deletedmom_808 Eliffbaby çiftli sayılara az kalmış bende sabırla o sayıları bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Sedmaksodl Deletedmom_808 13 gün kaldı gösteriyor belirtim yok gelmeye niyeti yok gibi umarım bir anda geliverir
Deletedmom_808 Sedmaksodl yerini sevmiş demekki annesi 😊 en güzel zamanda gelir sağlıkla gelsin inşallah