Deletedmom_808 Eliffbaby çiftli sayılara az kalmış bende sabırla o sayıları bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Eliffbaby Deletedmom_808 evet gerçekten hep hesap belirliyorum kendime şimdiki 99 hedefime yaklaştım 🙈 sonra 80 50 diye gideriz inşallah çabuk geçiyor sabırsız bana bile tadını çıkarın 🥰💜
Der_yaa Deletedmom_808 Şafak 170 sanırım aynı hafta içinde doğum yaparız bnde sezeryan olacağı için 37_38.ci haftalarda genelde gün veriyolar
Deletedmom_808 Der_yaa evet o haftalarda olursa ekim sonu kasım başı gibi görünüyor sağlıkla gelsinler inşallah
Der_yaa Deletedmom_808 Aynen canm sağlıkla kazasız belasız gelsinler de zamanın önemi yok ama yazı nasıl geçirecez düşüncesi çikmiyor aklımdan😃
Deletedmom_808 Der_yaa yaz bitince az kalmış olcak inşallah zaten yaz çabuk geçiyo 😊 bizde bi bakmışız doğum zamanı gelmiş Rabbim o günleri görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah
Deletedmom_808 Der_yaa evet oralarda yaz çabuk bitmiyor bide çok sıcak oluyo Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
sibelzullu Son 124 gösteriyor uygulama🥹 2 yıl arayla 2. Doğumum olacağı için sezaryen olur ve daha erken gelir diye düşünüyorum 🫡🤔🫣
Der_yaa Deletedmom_808 Valla Dr kıza benziyor dedi tam da göstermedi kendini hareket halindeydi diye çarşamba netleşir hayırlısı ile inşaAllah