Mor-kelebek 1Ali AA evet birde duş olayı vardı dimi 🤣🤣 ya keşke bulsam okusam onu geri sonrası ne oldu ablası ne tepki verdi 🤣🤣
1Ali Mor-kelebek ablası saçmalama falan demişti diye hatırlıyorum, bulursam bende net okurum artık öyle kaos olmuyor
[silindi] SuEr_Tu1512 o öyle değildi kız 😂😂 hatırlıyorum o postu da. Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşadık ellerim ıslandı hamile kalabilir miyim diyordu ahendjjdmdm eliyle nasıl hamile kalacaksaaa 🫠😂
SuEr_Tu1512 [silindi] O da vardıııı 😬 Ama benim dediğimde vardı. Eliyle hamile kalmış mıyım diye bakmıştı aşağıdan 🤦♀️
Balbebek012 staRmama sen temiz olsan gömerdin bilmiyorsun konuşma cahil yazdı bana bir de 😂😂 bu kafalar başka kafa
Mor-kelebek 1Ali aman olmasında boşver gerçek mi değil mi bilmiyoruz gülüyoruz ama neler neler oluyor artık birde gerçek olduğunu düşünsene öyle bir şeyin Allah’ım dağlara taşlara 🤣
1Ali Mor-kelebek gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum 🥲 burada yazılan hiçbir şeye gerçek gözüyle bakamıyorum maalesef okuyup gülüp geçiyorum. Gerçeksede Rabbim affetsin
elmaelmaelma 1Ali aaa o postu okumuştum, sonunu bilmiyordum ya da gördüysem de unutmuşum son kısmını.
1Ali elmaelmaelma eve polis göndermiştir adam uyuyormuş sonra kadına kızmıştı niye bu kadar panik yaptın işten geldim bilmiyor musun diye 😂
elmaelmaelma 1Ali polis genelde kayıp ihbarlarına bile belli süre bakmıyor, o olayda nasıl gitmişler ki Allah Allah
1Ali elmaelmaelma o kısma kadar inandırıcı gelmişti polis gönderdim dedikten sonra inanmadım açıkcası daha 24saat bile dolmamıştı 🫠