aysegulsuerdem Kızlar Selam doktorum bu ilacı verdi ve bulantına göre dozunu dörde çıkarabilirsin gün içerisinde dedi. Ama ben güne nasıl yayacağımı bilemiyorum o kadar şiddetli bulantım var ki. Bu ilacı kullanan var mı ne şekilde ne sıklıkla içiyorsunuz?
kurkmantosuzmadonna aysegulsuerdem sabah ve akşam olmak üzere iki defa aç karnına yemekten önce içiyordum
Dadas aysegulsuerdem banada doktorum bir günde ikindi ve akşam saatinde bir gece de iki kere almamı söylemişti yani toplam dört tane baya etkiliydi anında kesmişti bir ara ama sonra ne olduysa bir gün ilaci içerken şiddetli bir kusma yaşayınca ilaçtan soğumuştum daha da alamadım . Balık gibi kokuyor gibi gelmeye başlamıştı 🤭
aysegulsuerdem Ya ben nasıl içeceğim bilmiyorum ya da artık bulantılarımın şiddetine karşı ilacın hiçbir etkisi kalmadı
aysegulsuerdem kurkmantosuzmadonna mümkün değil iki tane içsem hiçbir etkisini görmem öyle bulantım var peki size fayda ediyor muydu?
seydabal_60 Benn gece yatmadan 2 tane içiyordum zaten etkisi 24 saat oluyor bitkisel bir ilaç o içebilirsin canım 😊
aysegulsuerdem seydabal_60 ilk aşamada bana da öyle söyledi ama baktım hiçbir etkisi olmamaya başladı söyledim doktora günde dört taneye kadar çıkartabilirsin dedi bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde ilaç falan kullanmamıştım ve 16. haftaya kadar 5 kilo vermiştim. Bunda istifra edemiyorum gün içerisinde hep aktif şekilde bulantım var. Bir kızım var ve onu ihmal ettiğim için çok üzülüyorum
kurkmantosuzmadonna aysegulsuerdem tamamen kesti diyemezdim ama en azından yemekten sonra kusmama engel oluyordu
Alya05 aysegulsuerdem 10 haftalığım evet işe yarıyor Geçen gün içmedim dedim bi kendimi deneyeyim ilaçsız bulantım olacakmış diye Tüm gün bulantım olmuş akşmda 2 defa kusmuşum halim kalmadı 😩 Artık düzenli her gece içerim en azından tüm gün yerde olmam
aysegulsuerdem Dadas dün aynı problemi yaşadım ilacı almama rağmen istifra ettim ve şu an ilacı içmek istemiyorum :(
Lolitax aysegulsuerdem ilk 2 gün yatmadan önce 2 tane 3.gün sabah 1 akşam yatmadan 2 tane 4.gün hala devam ediyorsa sabah 1 öğlen 1 akşam yatmadan 2 tane canım geçmiş olsun
canbebekku21 aysegulsuerdem gece iki tane birden iç uyu etkisini göreceksin çok işe yarıcak gün içinde birer tane günde 3 tane içtim sersemlikten başka işe yaramadı bulantılarım da geçmedi ama dene gece 2 tane birden iç uyu
aysegulsuerdem canbebekku21 evet evet ilk aşamada öyle kullanıyordum zaten sonra etkilememeye başladı bunu doktora söyleyince günde dört taneye kadar çıkartabilirsin dedi