Alimelek 48sibel Bende girdim ama e devletten çocuk kaydınız bulunamamıştır diyor onu nasıl yaptınız acaba
48sibel Alimelek benim de öyle ocakta dogum yapmıştım. Daha yeni yapmışsın daha yapacağını sanmıyorum cnm ama yine kimliginle halkbanka sor
Hnfcls teacherandmom_ msj geldimi peki size bende nisanda doğum yaptım 28 başvuru yaptım hala devam ediyor yazıyor
ikibaloglanannesi Hnfcls 15 Nisan’da doğurdum bende ikinciyi. 1500 aldım bugün. Mesaj gelmedi yattığına dair. Bankaya gittim kimlik ile vezneden aldım. Yarın gidin alın siz de
teacherandmom_ Hnfcls Evet dün sabah ashb den mesaj geldi. Saat 4 gibi de bankadan gidip aldım parayı
ikibaloglanannesi 48sibel bankada önümdeki kadın 15 bin aldı geriye dönük olarak. Benim de büyük ihtimalle Mayıs Haziran bir yatar herhalde
kurkmantosuzmadonna ikibaloglanannesi o zaman size toplu verilmedi mi üçüncü çocuğu olanlara ocaktan beri olanlar verilmiş çünkü
ikibaloglanannesi kurkmantosuzmadonna Ben Nisan’da doğurduğum için 1500 aldım. Haziran’da Mayıs ve haziran birlikte yatacak dedi çalışan 3000 olarak. Temmuzdan itibaren her ay 1500 dedi.