edabolukbasi3- Hizliveofkeli ilk oğlum Fuat. ikinciye kesin olmamakla birlikte erkek dediler ona da Metehan düşündük
ArasveAnnesi21 Hizliveofkeli son 7 günümüz kaldı hayırlısı ile oğlumun ismi Altay olacak💞🤲hayırlısı ile hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım
Daisyy000 Hizliveofkeli Asil Aybars 🌸 2 yaşına girecek. 9+2 hamileyim erkek olursa Ahmet Aras kız olursa Asya düşünüyorum
ErsBegAs Hizliveofkeli valla şimdiden parçalıyor anasını 🤣 yani o kadar Aslan adında öğrencilerim oldu hepsi birbirinden yaramazdı 🤣 ama hala yetiştirmeyi savunuyorum hahahah (pişman olmam umarım 🤣)
Ssnm10 Mehmet eşimin babasının ismi eşimi kırmak istemedim asıl ismi Anıl Mehmet Anıl gözüküyor Anıl tabi ilk kullanacağımız isim🥰🥰
ileyyy Erkek olduğunu öğrenenden beri Karan Ege dedim inşallah artık gelirse beyfendi Karan Ege olacak ❤️
3boysmomm Hizliveofkeli Aras,Asaf ikizlerimin ismi Küçük oğlumda Miran Şimdi bitane daha oğlum olacak nasipse Arman,Arden,Eymen bu isimler hoşuma gitti
Zeynepkarip Hizliveofkeli doğumun nasipse Ekim’de olucak benimde. Oğlumuzun ismini Baran Asil koymayı planlıyoruz💕💕