Kubra001111 gunaynur22 öncelikle çok geçmiş olsun okurken içim sızladı , rabbim sağlıkla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin , kaç kg doğdu peki ne zamana kadar kalacak belli mi acaba
gunaynur22 Borttee çok teşekkür ederim canım benim. Tüm anneler ne kadar güçlüymüş görmüş oldum. İnsana ayrı bir güç geliyor gerçekten
Turuncukadin gunaynur22 amiiin çok doğru diyorsun canım. Cimere yaz yine de bence de çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah💞💞
gunaynur22 Turuncukadin amin canım. En kısa sürede bakanlığa da gideceğim. Doğumumda son iki ıkınmamda resmen bayılıyordum. Orada birkaç saat daha kalsam belkide beni zorunlu sezaryene alacaklardı. Belki bende çocuğum gibi hala hastanede yatıyor olacaktım. Bunun peşine düşeceğim
6hilal_akin1 gunaynur22 Onlardan Allah razı olsun.Aslında hepsi para alıyor sadece adları farklı ama işte devlet olunca işleri garanti olunca hastalara önem vermiyorlar
gunaynur22 6hilal_akin1 O gülümsemeler yaşan olamazdı. Belki paradan dolayı bilemem ama sonuna kadar hakediyorlar canım inan. Orada benden başkalarıda vardı onlar nasıldı bilemem ama benim ebelerim candı gerçekten. Bebeğimi aldığımda mutlaka ziyaret edeceğim.
gunaynur22 Seelinimo İnşallah en kolay doğumlarla karşılaşır bütün anneler. Dediğim gibi en önemlisi ebeniz oluyormuş aslında. Şuan bebeğim sabah entübe edilmiş ama kalan herşeyi sağlıklı. Merakla bekliyorum bende 🥹
gunaynur22 babyloving Suyum geldi canım. Zaten rahim kısalığım ve açıklığım da vardı. Suyum aniden boşaldı. Hastanede de kalanı atıldı sancı sürecinde.
babyloving gunaynur22 anladım inşallah hemen kavuşursunuz bebeğinize benim de rahim kısalığım var daha yarın 34 olcam inşallah bende panik halendeyim
tecrubeliiannee gunaynur22 böyle kadınları takdir etmek istiyorum baya zor bir dogum olmuş ama güçlü davranmissiniz eşinizin desteği de çok güzel sağlıkla büyütün
gunaynur22 tecrubeliiannee O an annelerimin benim koluma girip hastaneden sürüyerek çıkardığını, eşimin sorgusuz sualsiz beni özele götürmesi öncesinde bunu planlaması.. yanımda olmasalar çok zor olurdu
Turuncukadin gunaynur22 ayy çok zor bir durum gerçekten. İnşallah bebeğin de bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatır💞