Morrinah Serone ayyyy var hemde kasette ben de gördüm valla hatta açınca resmi yerini bile aramadım direkt
adatuna Serone eğer uyumayacaksan bence 2-3 saat idrarını tutup gece de yapabilirsin erken gebelik testini. Bana var gibi de geldi yok gibi de geldi emin olamadım:( ama varsa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar
adatuna Serone 10 günde yumurtlamanın kaset testte çıkması bence imkansız birkaç gün daha bekle erken gebelik testi yap bence. Ben 11.günde predictor early’de bile silik görmüştüm
Serone adatuna ay bilemedim aslın adatuna inş ya işte biraz düzensiz adetim aslında başka yumurtlamada gördüm ovulasyonlarım 3 kez yüksek çizgiydi 7-11-17 sinde hepsini değerlendirdim ama
Serone adatuna 11 i koyuydu net gördüm çok koyuydu 17 si doktor randevum vardı orda o dedi yumurtlamışın değerlendir bunuda diye ama
adatuna Serone eğer 11i tutmuş olsaydı şuan belirgin bir çizgi çıkması gerekirdi demek ki o tutmamış. İkinci yumurtlama için ise bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap 12 gün geçsin bi
mor_menekse1 Serone bnde görüyorum canım yarın sabah erken gebelik testi yap istersen bunu saat kaç gibi yaptın sabah mi
mor_menekse1 Serone var görünüyor benimde bat 29 halla birsey yapmadim bakım Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah 🤲😍
Siyahbeyaz_ Gördüm kuzum bende bugün yaptım öylesine aynı seninki. Bu ay hiç umudum yok aslında belki de yalancı test benim🙈 senin cizgin belli kuzum adet tarihin ne zaman?
Serone Siyahbeyaz_ 29 u 5 gündür testleri bırakmıştım bir tane kalmış onu akşam yaptım böyle çıktı bide ilk kızımda da geç döllenme oldu adet günü 5 değerle öğrendim
Siyahbeyaz_ Serone duzenliyse adetin eğer var demektir. erken döllenme olmuş ta olabilir kuzum. Yarın bıdaha tekrarlayın bence.
Dogproff Serone ben gördüm . Beklemeden erken gebelik yap bence ben akşam yapmıştım pozitif çıkmıştı sabaha gerek yok erken test için