Serone Bu çizgi varmı yoksa artık ben hayali çizgimi görüyorum gözle daha net ama resimde siyah beyaz yaptım sizce var mı
ozgerbas Serone çizgiyi bende gördümm kasette cıktıysa erken gebelikte direk gözükür diye düşünüyorumm ben sabahı bekleyemezdim ayy 🫠🫠
Morrinah Serone ayyyy var hemde kasette ben de gördüm valla hatta açınca resmi yerini bile aramadım direkt
stardusttt Serone evet kasette böyle çıktıysa bence erken gebelik testinde daha net sonuç alırsınız inşallah 💗
Serone Aay herkese görünüyor sadece ben görüyorum sandım yine kendi kendime hayali çizgi görüyorum dedim inş vardır
Serone Sanırım ilk kez mutluluktan ağlıyorum ben bu çizgiyi görmek için o kadar çok test yaptım ki gününden önce bu hafta bıraktım umutsuzca
Serone @adatuna sende bi bak yorumuna çok güveniyorum kan vermeye cesaretim yok yarın erken gebelik yapmak mantıklı değil mi
adatuna Serone eğer uyumayacaksan bence 2-3 saat idrarını tutup gece de yapabilirsin erken gebelik testini. Bana var gibi de geldi yok gibi de geldi emin olamadım:( ama varsa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar
Beyzaknr Var bebiş hayırlı olsun canım benim bende deliriyorum kör oldum resmen testime bakmaktan pozitif mi bilmiyorum hahaha
Serone Beyzaknr umutsuz olma vardır inş şunu anladım tabi varsa adet gününden çok önce test yapmak gereksizmiş
Beyzaknr Serone ben bugün 5 gün önceden yaptım profilimde var testim var mı yok mu hala anlamadım çok stresliyim daha önce kimyasal geçirdim bide
Serone ozgerbas ay eşim yok ya bugün çocuk evde alacak kimsem yok Suan 🥲 bide sabah idrarı daha net çıkarır sanırım