Masal2021 Dadas ins canim bı defa kaç defadır kan verdim ilk defa bı doktor çok güzel konuştu beta takibi yapıyorum dediğimde çok mutlu olmuştum bide burası ilçe küçük bir yer belki o yüzdendir ins kuzum inş ❤️
Masal2021 8143 tabiki ama ilk gebeligimde boştu kuzum ve bundan önceki gebeligimde boştu ins bu sefer doludur 💙🤲🏻
Masal2021 asil15 sordum daha önce doktoruma üst üste değilse sıkıntı yoktur dedi bazen sperm sağlıksız olabiliyor demişti
1_Pandackk Masal2021 değerinizi takip edin değeriniz bin değer üzeri çıkmış büyük ihtimalle gittiginiz hastane sistemi öyle
Masal2021 1_Pandackk kuzum daha öncede vermiştim o da aynı evet yüksek hastaneden kaynaklanıyor şuan 3 bin yada 4 binlerde olması gerekiyor dimj
Mehlika_ Bulutlarda randevu aldınız mı ne zaman doktor kontrolünün benimde sizinle aynı haftaya gitsem kese görünür mü
Bulutlarda Mehlika_ ben direk bayramdan sonraya aldım 10 Hazirana sağlık ocağındaki doktorda bayramdan sonraya al demişti. Beta 10.000 lerde kesin gözükür diye hesap yaptık
asil15 Masal2021 anladım teşekkür ediyorum benimde kurtaj sonrasi yarin kontrolüm var tam net öğrenirim bende
1_Pandackk Masal2021 evet ama hastanenin gösterdiği sonuçlar bu binden sonrasını göstermiyor farklı hastaneye verin isterseniz
Mehlika_ Bulutlarda bende aslında randevuyu 11ine aldım. Ama görüştüğüm bir ebe haftaya bir görün kese düzgün mü oluşmuş mı kontrol edelim dedi . Sabahtan sıra alıp o şekilde anca görünürüm ypksa randevu yok
Parinas Masal2021 verdiğiniz kurumun sitesine girip bakın laboratuvar sonuçlarından. Her kurum net giriş yapmıyor e nabıza malesef böyle olabiliyor