Eceunverkanra merhaba evet konuşmuştuk hatırlıyorum 😊 öncelikle sağlıkla gelsin miniş inşallah küvez ihtiyacı olmadan sağlıkla alırsınız kucağınıza🙏 biz memnun kaldık doktoru çok ilgili,sakin birisiydi benim kızım solunum açısından çok zorlu bi süreç geçirdi durumu başlarda kritikti ama bu durumu bile içimizi rahatlatacak en iyi şekilde anlatmaya çalışmıştı. Haftada üç gün doktordan bilgi alınabiliyor normalde ama biz gittiğimiz zamanlarda doktor yerindeyse konuşuyorduk illaki bilgi günlerini bekleyin demiyordu. Hemşirelerde gayet iyiydi. Normalde emzirmeyen anneler haftada üç gün görebiliyor bebekleri diyorlar ama ben emzirmediğim süreçte de her gittiğimde gördüm. Emzirenler için de her gün yarım saatlik bi süre veriliyor. Babalar haftada iki gün görebiliyordu bazı hemşireler buna dikkat ederken bazıları sıkıntı çıkarmıyordu. Doğum sonrası hastanedeyken de hemşireler arayıp ne zaman müsait olduklarını soruyordu ona göre inip görüyorduk bebişi. Biz genel anlamda memnun kaldık bebeğim çıkarken 1960 gramdı iki gün emzirmeyi denedik orada zaten onlarda beslerken emme refleksinin iyi olduğunu gördükleri için çıktık. Sağlık açısından başka bi sorunu yoksa kilosu 2 kgden fazlaysa girmez küveze diye düşünüyorum girerse de gözlem amaçlı kısa bi süre tutarlar bence. Ama olur da girmesi gerekirse yenidoğan yoğun bakımı açısından hastanenin gayet yeterli ve güvenilir olduğunu unutmayın içinizi biraz daha rahatlatır bunu bilmek