Busranur_mnts Aktybsss bugün kullanacatım da unutmuşum :) sen de haber ver bana gelişmelerden heyecana ortak olmak iyi geliyor :)
Kelebekkkk34 Aktybsss anladım canım inşallah tutar güzel haberlerle gelirsin 🥰 ben de 1-2 güne adet olucam 5. Gün klomene başlıcam da o yüzden merak ettim 😊 ilk denemen mi
Kelebekkkk34 Aktybsss evet öyle diyolar ama genelde ilk denemede hemen hemen hepsi klomen veriyo canım
Busranur_mnts Aktybsss evet canım günaşırı dedi cuma pazar ama ben çarşamba perşembe yaptım bugün sabahtan şehir sığınacak çıktım final sınavım var pazar akşamı eve dönücem ptesi de kontrol
Aktybsss Kelebekkkk34 inşallah tutar bakalım yumurtanın büyüdüğünü ama ben bu ay hissediyorum kasıklarımda şişlik var
Kelebekkkk34 Aktybsss inşallah tutar da banada umut olursunuz buraya yaz mutlaka @Busranur_mnts bacımında tutar inşallah
Aktybsss Busranur_mnts klomenden kaynaklı ama bilmiyorum gün aşırı da bana saçma geliyor her gün olması daha iyi değil mi
Busranur_mnts Aktybsss klome de ağrı yapıyor belkş ama Yumurta büyüyünce de hafif ağrı yapar bakalım güzelce büyür çatlar inşallah Gün aşırı denmesinin sebebi sperm zaten 2 3 gün yaloyor ya her gün olursa sperm kalitesi düşer belkş dşye 2 günde 1 olsun diyorlar