Busranur_mnts klomeni kullandım 50mg olarak tam gelişmemiş yumurta e2 p bakıldı e2=110 progestron=0,195 çıkmış folükülün daha büyüme imkanı var mı acaba yarın sonuçları göstermeye gidicem de doktor bir de 100mg olarak deneriz dozu arttırıp o da olmazsa aşılama demişti ilk klomen denemesinde de folikül gelişmemiş dediler gebelik oldu beta 4 bine çıktı kese göründü 6+5de düşük yaptım 2. de 16 17mm 2 yumurta vardı ama gebelik olmadı gününde adet oldum tavsiyeniz öneriniz var mıdır
nononomolfix Busranur_mnts bana dua edermisin 3. Klomen kullanımım inşallah bende senin gibi hamile haberi alırım bu ay 😢❤️🙏🤲
Busranur_mnts Lovelavi yarın sonuç gösterince ne der bilmiyorum büyük ihtimal adeti beklicem diğer tedaviyi öyle konuşuruz <3
Aktybsss Busranur_mnts canım merhaba bende klomene başladım bu ay cuma günü kontrolüm var klomen biteli 3-4 gün oldu bende çok akıntı yaptı şu anda bille çok akıntım oluyor bir de mide bulantısı sende de oldu mu mesele gündüzleri midem çok bulanıyor
Busranur_mnts Aktybsss benim öyle belirtilerim olmadı canım kişiden kişiye değişir doktora belirt belki ilaç yan etki yapmıştır inşallah yumurtan büyümüştür canım <3<3
Busranur_mnts Aktybsss ben de ertesi gün yine gittim muayeneye kan sonucuna bişey demedi doktor yumurtam 12 den 14 olmuş ilişki yazdı ptesi tekrar çağırdı inşallah yeteri kadar büyür de belki iğne verir
Busranur_mnts Aktybsss sen ne zamandır düşünüyorsun canım hormon değerlerin nasıl inşallah ilk seferde olumlu sonuç alırsın <3<3
Aktybsss Busranur_mnts inşallah allah kucağını boş bırakmaz bende yarın gideceğim kontrole normalde cumartesi çağırmıştı ama şehir dışına çıkacağım bir şey olmaz herhalde bakalım yumurtam büyüdü mü ama çok akıntım var gerçekten büyük ihtimalle yumurtlama akıntısı ve bana doktor ek takviye verdi yumurta kaliteli gelişsin diye elenetal diye sana başka bir ilaç verdi mi
Aktybsss Busranur_mnts canım 8-9 aydır tüm değerlerim çok iyi bu ay bu ilaçla deneyelim dedi doktor olmazsa eşime baktıracağız benim değerlerim güzel çıktı
Busranur_mnts bugün de akıntım başladı önceki günler yoktu bu akşamı da değerlendiricez yarın şehir dılına çıkıyorum sınav için pazar akşamı eve gelicem o zaman da değerlendiricem ptesi de kontrol olacak duruma bakılacak zamanlama tutar inşallah <3
Busranur_mnts Aktybsss ayy benim de akıntım başladı inşallah olur bana başka ilaç vermedi klomenle büyüyor yumurta folik asit kullan dedi de ara vermiştim yarın yine başlıcam ben de cuma pazar dedi doktor ilişki için ama çarşamba perşembe pazar olacak sınav durumundan dolayı üni şehir dışında olduğu için