visnelibrownie tazecikanneee amin hepimizinkini inş. dikişi atarken birazcik hissettim uyuşturuyorlar zaten atarken ama psikolojik olarak hissediyorsun ister istemez ve en hassas bölgeye atılıyor sonuç olarak ilk başlarda pak yoktu bişey ama dikişler atmaya başlayınca hafif sızlama yapıyor
visnelibrownie Gamzeemrmrt saymıyorlarmış attığı dikişleri biz bişey dikerken sayarak mı dikiyormuşuz öyle dedi 🤷🏻♀️
visnelibrownie Nrgll amin inşallah canım benim fabbim en hayırlısını nasip etsin inan korkulacak bişey değil umarım bebişin normal doğar sende bi anda anandan yeni doğmuş kadar oluyorsun 😊
visnelibrownie tazecikanneee inan anlatılan kadar zor değil sadece doğru teknik nefesini boşa harcamamakta bitiyor herşey gece hiç uyuyamadım sancıdan ama ona rağmen nefesimi doğru kullanmam doğru zamanda ıkınmamla sağ dağılım kolayca doğurdum sancım geldikçe kendim de evde ıkınmıştım hastanede çekme sancını evinde çek inan evin psikolojisi bile bi başka
visnelibrownie OzgeDgnp ben sancım daha fazla artacak sandım artık sezeryanla alsınlar bunu deme derecesine geldim ama kadın bundan fazla acı çekmiycen deyince rahatladım bi anda o gazla doğurdum 😂
visnelibrownie ShemsTural Antalya eğitim araştırmada yaptım yeni kadın doğum bölümü çok çok iyi özel hastaneden farkı yok iyikide orda yapmışım
visnelibrownie Depresif_polyanna sezeryan da da aynı acıyı belki fazlasını sonralarında çekiyorsun ama canım normalde bütün acın çocuk doğana kadar ve sonrasında azıcık dikiş ağrısı ondan sonrası rahat allah yinele hayırlı doğumlar nasip eylesin her iki türlüsündede
visnelibrownie Ccdd karnına ağrı girince karnından kendini sık karnını kasınca zaten ıkınmış ittirmiş oluyorsun bende yapamam diyordum ama valla yaptım canımda çok tatlıdır normalde ama dediğim gibi allahtan güç kuvvet dile inan yardım ediyor rabbim