visnelibrownie Evet hanımlar benimde doğum hikayemi yazacağım günler geldi... Tam 39 haftaya girdiğim gün evde temizliğimi yemeğimi herşeyimi yaptım akşam üzerine doğru hafif sancılarım başladı adet sancısı gibiydi başlarda geceye doğru şiddeti artmaya başladı ve sancılar sıklaştı gece 3,5 da hastaneye gittim nst’ye bağladılar 2 cm açıklık var dediler ama hastanede nedense sancılarım azaldı gibi oldu sonra bu sancıyla açıklıkla doğuramaz dediler 2 saat hastanede kaldım sabaha karşı 6 7 gibi biraz dolaş gezele dedi doktor bende eve gitsem olur mu dedim olur 2 saat sonra gel deyip gönderdiler hastane psikolojisinden korktum açıkcası sancımı evde çekmek istedim iyikide evime gelmişim eve geldim yatağıma uzandım sancılarımın şidditi arttı saat 10’a 11’e kadar bekledim evde sürekli kendimi çişim gelmiş gibi hissediyordum sonra lavaboda nişanım geldi inşallah açıklık 6 7 cm olmuştur diye dua ederken gittim an kontrol ettiler ve açıklık tam doğumhaneye alıyoruz dediler ilk başka korktum açıkcası ama sancım şiddetli bi ağrı ağrısına benziyordu acı eşliğim düşük zannederken baya yüksekmiş sanırım ama şunu söylemeliyim ki evde her sancım geldiği vakit kendi kendime ıkındım ve ittirmeye çalıştım bebeği açıklığım o yüzden de hemen olmuş olabilir doğumhaneye girdim ve hemen başıma birsirü ebe geldi hepsi çok ilgilendi ve Allah’ında izniyle 10 dk içinde doğurdum 😍😂💪 25 dk dikiş attılar 🙄 çok dua ettim hanımlar normal doğumdan korkmayın başkalarının dediğine kulak asmayın doğum sancınızın geldiğini anlayınca bol bol dua edin bağırmak çözüm olmuyor dua edin allahtan güç kuvvet dileyin bu Arada devlet hastanesinde doğum yaptım allah oradaki herkesten razı olsun çok güzel davrandılar ilgilendiler temizlik konusunda da çok iyiler dua etmeyi ihmal etmeyin inanın allah yardım ediyor rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏 uzun oldu hakkınızı helal edin...
tazecikanneee visnelibrownie geçmiş olsun sağlıkla büyütün insallah 🥰 Dikiş kısmını merak ediyorum doğrusu canınız yandı mı bir de hissettiniz mi oturup kalkarken acıma yanma yaptı mı acaba?
Nrgll visnelibrownie allah anali babali buyutsun canm..darisi basima insallh 39+5 olduk ama bi belirti yok bende normal dogum istiyorum insalllh rabbim banada nasip eder..
Ccdd visnelibrownie ben bu ıkınma işini pek yapamıycagm gibi geliyor şuan 38+4 üm bende ıkınmaya korkuyorum nasıl olacağınnda bilmiyorum 🤔 sizede hayırlı olsun
OzgeDgnp visnelibrownie benimde gönlümdem geçen normal doğum ama durum neyi gösterir bilmiyorum tedirgin olmuyorda degilim
Gamzeemrmrt Allah anali babali buyutsunde canım neden 25 dikiş hersey yolunda ıkrn acılman vs ıyıyken onu anlamadım
visnelibrownie tazecikanneee amin hepimizinkini inş. dikişi atarken birazcik hissettim uyuşturuyorlar zaten atarken ama psikolojik olarak hissediyorsun ister istemez ve en hassas bölgeye atılıyor sonuç olarak ilk başlarda pak yoktu bişey ama dikişler atmaya başlayınca hafif sızlama yapıyor
visnelibrownie Gamzeemrmrt saymıyorlarmış attığı dikişleri biz bişey dikerken sayarak mı dikiyormuşuz öyle dedi 🤷🏻♀️
tazecikanneee Gamzeemrmrt ne bileyim Doğum bilmem ne gözümü korkutmuyor ama dikiş kısmı eyvahlar olsunnn😣😣🤭
visnelibrownie Nrgll amin inşallah canım benim fabbim en hayırlısını nasip etsin inan korkulacak bişey değil umarım bebişin normal doğar sende bi anda anandan yeni doğmuş kadar oluyorsun 😊
Gamzeemrmrt tazecikanneee sans işi bnde mesela hiç yoktur dikiş ama arkadaşim vardır uyusturmadı dedı ztn cnm acıdıgı için dörttantane attı demiştı🙊
visnelibrownie tazecikanneee inan anlatılan kadar zor değil sadece doğru teknik nefesini boşa harcamamakta bitiyor herşey gece hiç uyuyamadım sancıdan ama ona rağmen nefesimi doğru kullanmam doğru zamanda ıkınmamla sağ dağılım kolayca doğurdum sancım geldikçe kendim de evde ıkınmıştım hastanede çekme sancını evinde çek inan evin psikolojisi bile bi başka
visnelibrownie OzgeDgnp ben sancım daha fazla artacak sandım artık sezeryanla alsınlar bunu deme derecesine geldim ama kadın bundan fazla acı çekmiycen deyince rahatladım bi anda o gazla doğurdum 😂
Depresif_polyanna Burada normal doğumda 19 dikiş atilani gördüm sezeryan olmak daha mantıklı şuan benim için hem sanci çek hemde dikiş atılsın. Afedersin kıçının üstüne bile oturamiyosun. Şanslı olanlar da var ya o şanslı ben değilsem 🤔😁
visnelibrownie Depresif_polyanna sezeryan da da aynı acıyı belki fazlasını sonralarında çekiyorsun ama canım normalde bütün acın çocuk doğana kadar ve sonrasında azıcık dikiş ağrısı ondan sonrası rahat allah yinele hayırlı doğumlar nasip eylesin her iki türlüsündede
Gamzeemrmrt Anneler herkez ister normal yapmak he istemeynler ve korkanlarda var buda normal dogumun kavramı ni bılmeyen annelerde var kendını sez hazırlıyolar ama saglıklı olunda gerısını onemli degıl bnce🤗
Gamzeemrmrt Ccdd sancın geldıgınde beklerken aliştır cnm kendını buyuk sancın geldıgınde bagırmadan ıkıncaksın bagırırsan ıkınmiş olmuyosun buyuk abdestı yapar gıbı
visnelibrownie Ccdd karnına ağrı girince karnından kendini sık karnını kasınca zaten ıkınmış ittirmiş oluyorsun bende yapamam diyordum ama valla yaptım canımda çok tatlıdır normalde ama dediğim gibi allahtan güç kuvvet dile inan yardım ediyor rabbim