Rojda09 Kızlar happy kidsten tekrar happy Moma sürpriz bir şekilde atanıp 3. Gebeliği olan var mı yanlız değilim umarım?
Elifeminask Rojda09 bende senin gbi oldm canm hayatmzn sokunu yasadk ve ikinci bebegmz henz bir yasımda
3_bebelianne Rojda09 Var var yalnız değilsin şok olduk ama 32haftadayım az kaldı bizim 😂😂 bir kız bir oğlum zaten vardı
HilalAsel4364 Rojda09 hayırlı olsun benimde 3. gebeliğim süpriz oldu. 20 aylık kızım var onu emziriyordum hamile olduğumu öğrendim şükür 11 haftalık olduk yanlız değilsin ☺️
Rojda09 Elifeminask benim ikinci bebeğim 13 aylık ve ben hamile olduğum halde adet oldum bana artı sürpriz oldu sağlıkla gelsinler inşallah kaç haftalık sizin ki
Rojda09 Edizhr bende istiyorum ama cesaret edemiyordum ama nasip oldu mu oluyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Rojda09 HilalAsel4364 ay canım bacılarım ya ben de bugün 13 +3 haftalık oldum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Zeynoo16 Rojda09 benim kızım daha 7 aylıktı öğrendiğim de şuan 12 haftalık gebeyim buna da kız dedi bakalım 11 yaşında oğlum var Rabbim 11 yıl sonra verdi peş peşe
Rojda09 Zeynoo16 yanlız değilim ama acaba bizde doğumdan sonra durumlar nasıl olur onu merak ediyorum