Sevim41 Royem62 Allah nasip kısmet ederse Ela💚 koymayı düşünüyoruz. Rabbim hepimizi sağlıklı sıkıntısız bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻☺️
Phyloo Nursemom90 iki isim pişmanlıktır eslem gökçe koydum eslem bilinmiyor bile 😂🤷♀️ kullanılmayacaksa çift koyma ki genelde kullanılmıyor ikinci
Nursemom90 Phyloo evet genelde kullanılmıyor eşimde o yüzden gerek yok diyor tek başına beren nasıl? İpek inci ela öykü güneş gibi seçeneklere de yakın hissediyorum sonra vazgeçiyorum
eflinneva_ Royem62 iki hafta öncesine kadar (22 hafta) erkek bildiğimiz için isim kesindi.. ters köşe olduk kafalar karışık Ayliz ve Eflin ismi hoşumuza gitti
anneyim9 Benimde ikiz kızlarım olacak asla isim bulamıyorum hem tek isim hem uyumlu olsun istiyorum ama böyle yok gibi😏
ozgeserin anneyim9 ikiz kızlarıma Aybüke ve Ayyüce koyacağız Allah izin verirse. Babası ayyüce olsun istedi bende uyumlu olması için Aybüke ismi olsun dedim
Kadirsuna anneyim9 elif ecrin olabilir ayrı ayrı bence çok hoş. Kardeşimin kız ikizleri var onları ismi biri elif biri ecrin fikir olur size de
Turit Royem62 rabbim nasip ederse NEHİR koymayı istiyoruz ama BADE isminide çok beğeniyoruz bakalım artık ikisinde kararsız kaldık.☺️