Beyzaknr Allahneverdiysee ama şöyle oldu bir anda çıktı mesela şok oldum hatta net gördüm sonra kayboldu vakit geçince bu niye olur
Allahneverdiysee Beyzaknr bende de bugün aynı oldu çok hafif gördüm aynı senin gibi biraz geçince kayboldu çizgi göremedim
Allahneverdiysee Beyzaknr hiç bilmiyorum yarın tekrar yapacağım ama sen de yap mutlaka . Benim beklenen bir gebelik değil o yüzden erndişeliyim inşallah seninki pozitiftir
Beyzaknr Allahneverdiysee peki neden öyle oldu ki çok net gördüm ben bide kendiminkini ama sonra kayboldu çok üzüldüm hamile miyim sence
2melekannesi_ Beyzaknr benim de bat 1 ben de çok heyecanlıyım bir yanım diyor test yap bir yanım bekletiyor günüm geçene kadar beklicem sanırım😬🙈
Allahneverdiysee Beyzaknr ben de şaşırdım kaybolunca ilk kez başıma geldi . Sen bugün tekrar yap istersen ama yarını beklersen saha iyi olur ben yarın sabah tekrar yapacağım
Allahneverdiysee Beyzaknr pek göremedim kameradan belli olmaz canlı görmek önemli sen görüyorsan tekrar yap bence biraz bekle ama
Mucizem2131 Beyzaknr canım ben göremedim yani saatlerimi ışık tutarak test başında beklemis biri olarak . bekle istersen bikac gün daha insaAllah en güzel ve yakın zamanda nasip olur
Allahneverdiysee Beyzaknr ne yaptın canım test yaptın mı ? Biraz erken biliyorum ama ben yaptım yine silik çizgi var bu sefer kaybolmadı . Kaset test yaptım