Meln6 Hiranur_2180 yok gitmedim ha bu ay ha birdahaki ay diye diye Kasım ayında bi kimyasal gebelik yaşadım çevremdekiler kimyasal olduysan bi sıkıntı yoktur yine kalırsın dediler galiba öyle düşünerek hep erteledim ama bu ay da olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum
Siyahbeyaz_ Hiranur_2180 senin adet tarihin gecikti mi kuzum.aslinda bu ay salmıştık sadece yumurtlama döneminde geri çekilme oldu. Pek sanmıyorum da nasip🤷🏻♀️ ama senin değerin Sanki yükselir gibi geldi bana. Olmadı güvenilir markayla test yap kuzum
Sezei eses26_ kuzummm tebrik ederim sabah kan testiyle doğrulayabilirsin maşallah çok güzel bi şekilde çıkmış hayırlı olsun inşallah 💕
birumut_ acemiannne Benim de ayın 1 inde belirtilerim var ama testte negatif çok istiyorum diye kendi kendime mi belirti yaratıyorum anlamadım bide regl mi yoksa hamilelik belirtileri mi anlamadım şu bayram üstü inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
acemiannne birumut_ gerçekten bende bazen aynı şeyi düşünüuorum geçen gün anneannem annemi arayıp kız hamile mi rüyamda gördüm demiş dün gece annem beni hamile görmüş inşallah vardır ne diyelim ki Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın 🤲🏻
birumut_ acemiannne hafif pembem kahverengi akıntım oldu bu konularda pek bişe bilmiyorum yerleşme kanaması oluyormuş acaba o mu yoksa regl başlangıcı mı kafayı yicem
acemiannne birumut_ pembe yerleşme diyorlar ama inşallah öyledir canım bende test var bardak yok olsa yarın test yapacaktım