almirmomy Egeber görüntüsü aklıma geldikçe gülessim geliyor öyle bide hoşuma gitti ki bi kitledi bacaklarını bidaha açmadı 😃😃
S-nur1 Ay benimki de tam tersi bacaklarını açmış görün diye bekliyor her ultrasonda 13 de erkek olduğunu net öğrendik biz 😂👼🏻
almirmomy S-nur1 ne güzel netlik varsa değişmez benim en son 14 de erkeğe benziyo denildi bakalım değişmezse benimkide hep öyleydi açıktı her gitmeme
oglussannesiiii almirmomy benim erkek bebeğim olucak sakladı ilk başta kordon mu pipi mi anlamadık senin gibi düşündük kız saklar kendini sonra bacaklarını açınca pipiyi gördük ama hala saklıyor kendini her kontrole gittiğimizde 😂
almirmomy oglussannesiiii sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı haftada netleşti ayak ayak üstüne atarakmı sakladı 😃
Phyloo almirmomy alakası yok cnm altı ay kendini saklayan erkek biliyorum çevremde erkek diye sürekli bacak açık duracak diye şart yok açar kapatır 🤷♀️😂 benimki de erkek açıp açıp kapatıyor edeplı çocuk işte
almirmomy Phyloo güzel tanım oldu edepli erkek tabi ondan🤣 sen kaçıncı haftada öğrendin beki net şekilde
Gzmgz ylzmommyy banada 13. haftada erkek olabilir dedi. 17. Hafta da kız olabilir dedi. 18 haftada başka bir sorun için başka bir doktora gitmiştim o da kız olabilir dedi. detaylıyı bekleyeceğiz. 😅
Miinniik almirmomy 15 haftalik kız bebek dedi doktor çok ugrasti görmek için 16+6 yüzde yüz erkek bebek dediler detaylı da erkek olduğundan emin oldum :) hic belli olmuyor en net detayli ultrason bence bekleyin gonlunuzdeki gibi olsun insallah
almirmomy Miinniik inşallah tşk ederim canım detaylıyada az kaldı ama yinede muayenelerde tahmin yapsınlar yapıcak bişey yok
1_Pandackk almirmomy doğru çoğunlukla kız çocukları saklaniyor teyzem 22 de detaylı ultrasonda öğrendi kız kardeşimde aynı şekilde ama detaylı ultrasonu bekleyin 🥰