almirmomy Nihan87 sende çok beklemişin öğrenebilmek için canım erkek de saklıyo anladığım kadarıyla hemde uzun süre olsun sağlık olsunda🥰
almirmomy erikarpuz bende genelde erkek yorumu yaptılar 12 ve 14. Haftalar da değişir mi bilmiyorum ama dün göremedik gülermisin ağlarmı çok merak ettik 🤣
minismom almirmomy 15 haftalıkken gittim doktora ayagını altına almıa gostermedi 😀 17+2 de yani persembe gunu gitcem insallah gosterir artık hic tahminde bile bulunmadılar yaa
almirmomy Rukiyeinci94 bu kadar kargaşanın içinde kalacağımıza göre dediğin gibi en iyi beklemek ama duramıyosun yine de🫣
almirmomy Mengusecil dün muhtemelen açtım onunda etkisi olabilir dün donktor öksürttü muayeneden önce tatlı şeyle uykudan uyandırmak gerçekten dediğin gibi çok mantıklı yoksa işimiz hayli zor gözüküyor☺️
almirmomy Cimcime32 insan pskolojisi hem hemen öğrenmek istiyoruz hem de bu heyecanıda yaşamak istiyoruz aslında beklemekte güzel🥰
almirmomy Turuncukelebek özeller tahmin konusunda gerçekten bilgili ya farklı doktorlar hiç mi bakmamış canım
almirmomy Egeber görüntüsü aklıma geldikçe gülessim geliyor öyle bide hoşuma gitti ki bi kitledi bacaklarını bidaha açmadı 😃😃