ilk 3 ay femivit folik asit, ondan sonra 1 ay decavit kullandim, 5. aydan beri i mom iciyorum + ek olarak 1 ay dir gyneferon birde magnesium iciyorum

Deris aynen anca cok ağrı olursa magnezyum veriyor doktor o kadar

Burcuk hamile kalmadan once folik asit alıyordum tahlillerde de yüksek çıktı bir süre daha kullanmaya devam ettim , ilk 3 ay EFA-MOM kullandım daha sonra Ağrı'larım oldu dişlerimde basımda , magnesium positive verdi . 4.cü aydan itibaren değişti EFA daily verdi yanında sidefer verdi demir ilacı , bir de kalsiyum magnezyum içerikli osteocare verdi su an bu üçünü kullanıyorum memnunum çok şükür hic biri bulantı yapmadı 🙏🏻

Gurbettebianne o sana ağır gelmiyor MI , cok mu düşük kanın . Bana sıvı olarak vermedi doktor mide bulantısı yaparmış sıvı olunca . Bir de aç karna içme Dedi , ben aşırı kusuyordum o yüzden gün içinde alıyorum tablet şeklinde ismi sidefer demir ılacı

Burcinelly 12.haftamdan beri Imommega kullanıyorum suan 29haftaym banada decavit dokunmustu sonra doktorum değiştirdi bu hap çok iyi draje şeker gibi bir görüntüsü var

Deris içeriklerini inceleyince aslında ferrozinc ve decavit cok faydalı değiller omega3 içeren daha yararlı multivitaminler var. Bir de doguma yakın kan hapı kullanılır demişsiniz bana 13.haftada verildi ve ağır geldiği için doktorum kan degerlerime bakıp kan degerlerin iyi kullanmayabilirsin dedi 2 hafta boyunca düzensiz kullandım 5 6 defa içtim acayip kansızlık başlamış bende başka bir doktor çok kızdı kullanmıyor musun değerlerini mahvetmişsin diye anında başka ilaç yazdı öteki mideni bulandırdıysa buna başla sakın bırakma dahada düşer kanın dedi şuan 19.haftadayım ruh gibiyim kansızlıktan ki benim kan degerlerim çok iyi cıkardı hep sonlara doğru kullansam saydam gezerdim sanırım😬

Deris katılıyorum. Bnde ilk 3 ay folik ast smdi ise 16 haftalığız decavit kullanıyorm baskada bir şey vermedi doktor. Cok da takılı kalmayın ilaçlara kızlar beslenmeniz daha önemli unutmayın😌

Busranagme canım kanımda hiç problem Yok sadece ek olarak verdi . İlk hap olarak kullandım hapı yutamıyorum midem bulanıyor hap içerken bende en başta şişe kullanmıştım Ve şişede hiç sorun yaşamadım o yüzden bu defa şişe yazdırdım

Milena Gnoyferon banada çok dokunuyor ne zaman içsem bulantı, şiddetli kusmaya yol açtı. Gece yatmadan iç cnm doktorum öyle dedi daha iyi sanki

Serife07 Bende aynı şekilde kusmaktan acillik oldum, bi süre kullanmadım ne zaman başladım kustum. Doktorum gece yatarken iç dedi böyle daha iyi. Normalde sabah uyku arasında içiodum alarm kurup 2saat sonrası da kalkıp kahvaltı yapıodum ama çoğu kez dokundu bana. Gece yatmadan içmek daha etkili bence👍

Bende ilk 3 aya yakın folik asit folbiol kullandım snra doktorum banada regenesis max verdi. (Omega vita mineral) içeriği oldukça iyi . Omega 3 yağ asitleri, vitaminler(c,b3,e,b5,b2,b6,b1,folat, d-biotin,b12) mineraller( Demir çinko manganez bakır iyot selenyum)