Bugün (19-6) ferro sanol (Demir folik asit b12) ilacına başladım ilacı içer içmez bana bi şeyler oldu. 1.5 saat yattım kaldım sonra dayanamadım çıkardım ama bayılacaktım 🙁( ağır geliyor bana galiba karışık ilaçlar

anneyimben00 o ilacı ilk kez duydum. Netten baktım güzel bi kombinasyonmuş. Ben 10. Haftadayım sadece folik asit kullanıyorum bana takviye gerekiyor gibi geliyor ama doktorum vermiyor

İMomega kullanıyorum 26. Haftamdayım çokta memnunum yaklaşık 9. Haftadan beri kullanıyorum 😇

Burcuk ben de bunu kullanıyorum uzun süredir istifram olmazken bu ilaç sonra ilk defa olmuştu şimdi anlıyorum nedenini 😁😁 ama alışıyo bünye sonra sıkıntı olmadı.

Burcinelly regenesis kullanıyorum bende bulantı vs yapmadı doktorun da önerirse kullanabilirsiniz bence içeriği oldukca geniş 🙂

1. haftada elevit verdi tadı çok fena ve bulantı yapıyor içtikten sonra biraz bekleyip sonra kahvaltı yapıyorum mecburen

5 haftalıklen gebeliğimi öğrendiğimden itibaren ilk 20 gün Folbiol kullandım. Akabinde Elevit kullanmaya başladım. Bittiğinde Demir takviyesi olacakmış sanırım. Elevit ara ara bulantı yapıyor. ☹

13.haftadan sonra Ferrozinc ve decavite başladım. Ferrozinc çok ağır geldi bana çıkardım hep değiştirdim gyno ferro sanol a başladım bir de doktordan balık yagı önerisi istedim oda Femix i önerdi decavitide kullanmama gerek yokmuş şuan gyno Ferro ve femix kullanıyorum

1. Aydayım sağlık ocağı doktoru gyno verdi her gün düzenli kullanmıyorum ara ara kullanıyorum

Burcinelly decavit, calcimax, magvital, krilom kullanıorm decavit 12 haftadan itibaren geri kalan hepsi 17-18 hafta civarı başlamış olduğm ilaç