Burcuu_frt ben hiç yatmadım ama sonuçta sezeryan da olsa normalde olsa içinden can çıkıyor sigara konusuna hiç takılma canım inan bişeyden ne kadar sakınırsan o kadar buluyor bebeğe alışırsınız o içgüdü sendede var eşindede var anlıyorum seni tabiki ama tecrübem olduğu için sadece anlattım yaşadığımı sakın yanlış anlama annem gidince ben oturup hüngür hüngür ağlamıştım hele çocuk doğduktan sonra anne ihtiyacım hiç bitmedi benim sağlıkla gelsin bebişin inşallah az mı kaldı doğuma
Doğumdan sonra refakatçi sorunu
mA06 sezeryan mı oldunuz normal mi ben sezeryan olacağım 1 haftaya toparlanırım diye düşünüyorum ilk doğum tecrübesizimdr iyi düşünmeye çalışıyorum hep
Tugcebngl yok canım daha doğuma var ama annem şimdiden 40 45 gün kalcam deyince beni bi panik tuttu şimdiden söylemem lazım bi şekilde 1 hafta 10 gün neyse de okadar kalmasını istemiyorum zaten ben evlenmeden de hep yanlız yaşadım üni iş hayatı vs derken annemle öyle çok yakın değiliz anne kız gibi ondan belki rahat edemem diye düşünüyorum
Burcuu_frt sadece ev işlerine bakmak için gelmicek ki annem mesela çocuğa bakma alışma evresinde ya da şahsi olarak da ağrımda sızımda çok fazla faydasını göreceğimi düşünüyorum. Bebekle de babasına ya da bana alışması zaten doğal bir süreç sonuçta anne baba oluyoruz ananesi yanında diye bize bi alışmama durumu olmaz ki:) Annem de gittikten sonra hem bebeğim toparlamış olur hem ben.Benim eşimde çok yardımcı olan biridir normalde titizdir de ama bi yere kadardır diye düşünüyorum. Yorumları okudumda tabi ki annenle aranda olan iletişimi ben bilemem o senin kararın. Sigara konusunda da seninle aynı fikirdeyim ama eşim kullanıyor hamileliğimin başında zaten mide bulantısından kokusunu aldığım an uzaklaşıyodum şimdiden bebek geldiğinde asla sigara içtikten sonra ellerini yüzünü ağzını güzelce yıkamadan bile yanına gelemessin diyorum yani. Balkonda bile içse üzerine siniyor çünkü rahatsız edici. Tabi ki o an sen nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalı istemiyorsan demelisin 🌺
Burcuu_frt eşinle en tatlı duygusal anlarınızı baş başa geçirmeniz bence de harika olur insanların yanında olmuyor o bağ duygusallık. Eşinizin izni bitince gelsin yalnız kalmamış olurum hem anne dersin. Sigara konusunda her defasında ellerini dişlerini yıkayıp dezenfektan sıksın yeterli bence. Annesiz olmaz diyenler de var ama aradaki bağla mı alakalı bilmiyorum bal gibide oluyor eşle😇
Burcuu_frt ben normal oldum şimdiki doğumumda direk gidip Annemlerle kalıcam
Burcuu_frt sadece eşiniz mi olucak bende ailelerden uzağım eşimin annesi gelmeyi çok istedi ben istemedim kendi annemde gelemicek bazı sebeplerden dolayo bende eşimle yanlız bı doğum geciricem zorlanirmiyim diye düşünüyorum sizin yazınızı görünce içim rahatladi
Burcuu_frt niye olmasın ki yani zorlanınca gelir eşiniz evdeyse bence üstesinden gelirsiniz yani benim annem gelemicek ama gelsede bebeğe yine ben bakardım eşim ama bana çok yardımci olur birbirimize destek olarak geciricez vizede bı deneyim olucak
Hulo2105 aynı durumdayız anneniz olucakmi sizinde bende eşime bunu söyledim annem gelirmi bilmem ama doğumda kayinvalidemi istemediğimi söyledim başta niue valan diye başladı sonra anlattım yani ben doğum yapicam ve ben o haldeyken annemden cekinmem ama senin annen varken rahat edemem dedim ki benim annem gelemicek gibi eşimin izni var oda tm dedi dogumdan sonra gelsinler dedim
Annecim eşim izin aldı 20 gün idare edebileceğimi düşünüyorum eğer zorlanırsam sana haber veririm sen şimdiden yorma kendini uzaktan geleceksin zaten eşimin izni bitince sen gelirsin olmadı galan deseniz
Burcuu_frt valla insan gerçekten baş başa geçirmek istiyor bende aynı durumdayım benim sadece annem olsa iyi
Düğün var ve köyden görümcemler kayınvalidemler hepsi gelecek bende onları istemiyorum bide 3. Çocuğum iki çocuğumda kayınvalideyle karşı karşıya oturuyorduk herseye karışıyordu bunda tek başıma sakin sakin ilk günlerimi geçirmek istedim oğluma yalvarıyorum 40. Haftada gel diye keşke tek annem olsa yanımda duracak kişi ki annenize rahatlık söyleyebilirsiniz anne eşim izne ayrılacak ilk günler idare ederiz sen sonrasında gel diye ama inanım gelse size faydası olur sigara içsin bşsey olmaz benim annemde içiyor illaki beneği almadan ellerini falan yıkar ilm doğan çocuğu öpecek de değil bşsey olmaz bence
Mer3459 ay Allah yardımcın olsun canım ne diyim allahtan bende kaynana belası yok evlenmeden önceden beri konuşmuyorum yüz bulsa barışmaya illa geleyim der benimkide gelinsin ya hiç düşünmezler rahat edebilirmi benim yanımda diye yatıp kalkmayı bırak çocuğu emzirmek bile sorun bence kaynananın yanında niye mahremini görsün çok saçma