Betbet34 Bsrnura bende 11 haziran oldum dün yani birlikte bekleyelim hadi inşallah güzel sonuçlarımız olsun 🤲🏻❤️
Bsrnura Betbet34 ayy bekleyelim benim ödemim çok fazla oldu iğneye başlamadım transfer oldu orda yatarken bir saatte ödem topladım neden anlamadım
Betbet34 UmutluYasam ay canım beraber bekleyelim inşallah hepimizin yüzü güler emeklerimiz boşa çıkmasın 🤲🏻😘
Betbet34 Bsrnura neden acaba bende anlamadım hayırlısı inşallah çok kafana takma akışına bırak olacaksa mutlaka olur iğne yapıyosun dimi
UmutluYasam @Betbet34 Bsrnura bende inanılmaz derece kasık ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil nefes alamıyorum atak gibi geliyor sizde de oldu mu yumurta toplamadan sonra
Bsrnura Betbet34 Aynen prolutex iğne kullanıyorum bugün ödemim geçti kasık ağrım falan hiçbir belirtim yok
Bsrnura UmutluYasam evet canım yumurta toplamadan sonra biraz zor oluyor dinlenmek lazım ben özelikle idrar yaparken de ağrım çok olurdu iç dört günde toparladım kendine dikkat et iyi bak güzel beslen
Betbet34 UmutluYasam oldu canım yumurta toplandıktan sonra ağrıdan ben günlerce koltuğa bile oturamadım iki büklüm gezdim kasık ağrım çok oluyordu gaz sancım oluyordu 1 hafta falan sürmüştü benim