Aaayseeert bende az önce bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim düşük riskim vardı zaten progestan kullaniyordum başından beri surekli agrilarim bel ağrım vardı 23 üne kontrole gitmistim saglikliydi kalbi atiyordu bugün kanamam olunca direk hastaneye gittim 9 haftalik daha doktor baya ultrasonla bakti aradı ama bulamadi kalp atışını yatış veriyordu bende yatamam şuan 2 tane oglum var küçükler dedim imza atip ciktim sabah tekrar gideegim ultrasonla bakilacak teyit edilecek sonra yatisim2olur galiba ilacla dusururuz dedi doktor ben zaten tedavi uygulamayacaktim sana şuan birdaha bakmadan ben sonlandirmam dedi bende sabahi bekliyorum küçük oğlumu halasina biraktim buyuk oglum babasiyla uyuyor bende kara kara düşünüyorum bu ikinci düşüğüm olacak küçük oglumdan önce de 12 haftafa kalbi durmuştu onuda ilacla dusurecekti ben istemedim direk kurtaj oldum artik bende travma kaldi korkuyorum herseyden hastaneden doktordan islemlerden inşallah ilacla düşer parca kalmaz cok yoruldum yiprandim çok üzgünüm küçük oğlumda küçük 6 aylik nasil buyutecegim diye strese girdim hamile olduğumu öğrendiğimden beri saclarimin dibinden yaralar çıktı ağzım yara oldu rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah 🙏 sabah ola hayrola