GozdeCemre Scb öğleden sonra yaptırdım cnm bende Randevu bulamamıştım yaptılar saat 2 gibi falan tabi Hastanesinden hastanesine değişiyorsa bilemiyorum
Duyguxx Scb benim randevum 19 Şubat ve saat 2de. Nasıl olucak bilmiyorum 13+1 oluyorum umarım o gün kan alırlar ve aç karnına mı alınıyor kan? O saate kadar aç durmam mümkün değil
Minigimm12 Scb alırlar canim neden almasınlar saglik ocaklarında fark ediyor o sadece biraz daha geç çıkar sonuçlarını ☺️
dorukhan_nehirada_moms 3 den snr usg de olmuo cnm bnde devlette yaptirdim ertesi gune acil randevu verildi usg icin cunku gunum geciyordu kn verdigimde de saat 3 e geliodu sbh 9 dan 3 e kdr donmedi bizim pasa ona ugrasti dr hangi il hangi hastane belki degisiyordur cok bilmiorum
dorukhan_nehirada_moms Aldiklari 2 tup kan ve ac tok farketmio bn donsun diyr 1 kutu cikolata yemistim ac olsa bnden de almazlardi cnm guzelce ye yemegini
GozdeCemre Scb ya ultrasonda bakar eğer kanı sabah alıyorsa da sabah sadece kan vermeye gidersin doktorun ruh haline bağlı 😂
Japicann Ben girdim devlette aç tok demediler gittim ve ben de 2 hafta sonra aldım çünkü yılbaşına denk geldi o nedenle beklemek zorunda kaldım ✋🤰🏻
Tugbax68 Canım devlette randevu almissan saatin öğlende kan alırlar zaten sonuç geç çıkıyor sorun olmaz